Sivut

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viikon kohokohdat

...tiivistettynä, avaan asioita enemmän varsinaisissa "asia-postauksissa".

Meille kuuluu todella hyvää. Pojat voi hyvin, huomenna käydään vielä korvien jälkitarkastuksessa. Ollaan saatu nyt kaksi kokonaista yötä putkeen ja tänään herättiin vasta 9.06! Olo on virkeä ja energinen. Perjantaina pojat oli mummilassa yötä ja me saatiin kahdenkeskeistä aikaa. Ilta meni nopeasti, kun käytiin Prismassa ruokaostoksilla, laitettiin synttärikoristeita paikoilleen, katsottiin vähän aikaa leffaa ja menin tosi aikaisin nukkumaan.

Perjantaina haettiin meidän uudet rattaat: Bumbleride Indie Twin! Kiitos kovasti niistä vinkanneille (ja erityiskiitos anopille ja appiukolle, jotka rattaat ostivat), ne on ihan mahtavat. Ollaan käyty testiajeluilla jo monta kertaa ja eilinen perhepäivä Helsingissä meni mukavasti poikien viihtyessä uusissa rattaissaan. En voisi olla tyytyväisempi. Kunhan käyttökokemusta tulee vielä lisää niin teen rattaista esittelypostauksen.  


Lauantaina juhlittiin poikien 1-vuotissynttäreitä. Päivä ei mennyt ihan kuin Strömsössä; Jesse oli melkein koko päivän hälytyskeikoilla (tietysti soittoja tulee tällaisena päivänä...), mutta onneksi ehti kuitenkin mukaan kynttilän puhallukseen. Siinä saatiin pari kuvaakin otettua koko perheestä. Harmitti, kun jäin sitten yksin hoitamaan kaiken ja Jesse jäi juhlista paitsi, mutta eipä sille voinut mitään.


Yksi ehdottomista kohokohdista oli Jimin ensimmäinen sana: ÄITI. Jimi sanoo äiti! Ensin en ollut varma osaako hän tarkoittaa sillä minua, mutta nyt tuon tuosta kuuluu "äitti, äitti", kun pikkutakiainen roikkuu lahkeessa. Pian äidin jälkeen tulikin jo herran toinen sana: "anna". Lusikoin ilmeisesti liian hitaasti, kun joka välissä kuuluu painokkaasti"anna, anna, anna!". Jimistä ja Theosta on tullut innokkaita vilkuttajia. Jimi vilkuttaa mm. Muumimaailman mainoksen Muumipeikolle, iltasadulle (kun sanotaan "hei,hei, nyt mennään nukkumaan") ja veljelle jos veli nostaa käden ylös.

Kivaa maanantain jatkoa! xxxx 
 
Iloinen Muumifani J
"hee-eei!", huitoo T

5 kommenttia:

 1. ihanat pikku-ukot! <3 Oot niin kaunis ja onnellisen näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon pienille miehille ja myös vanhemmille, eka vuosi mennyt. Se on maailman paras tunne, kun kuulee ekan kerran oman lapsen suusta sanan äiti. Ja sä saat kuulla sen vielä toisenkin kerran, kun Theo sanoo sen. Hyvää kesää teille! t: Leena

  VastaaPoista
 3. Ihana toi muumikakku! :) ja onnea pojille <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienille suurille pojille! :) Huomasin kuvista muuten että teillä on Tripp Trappit pojilla. Meillä poika nyt reipas 6kk ja ollaan syöttistä hommaamassa, ja just tuosta haaveilen. :) Osaatko sanoa kokemuksia siitä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3