Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Isot, osaavat pojat

Ulkona on pilvistä ja pojat parvekkeella päikkäreillä - oiva hetki blogin päivittämiseen siis!

Meille ei kuulu tavallista ihmeempää, perusarkea. Jos jotain, niin hieman stressaavampaa arkea. Kesä on virallisesti täällä ja se tarkoittaa myös vauvojeni ensimmäistä syntymäpäivää, kesälomareissua ja Jessen kesälomaa! Ihan huippujuttuja, mutta kahteen ensimmäiseen liittyy niin paljon järjestelemistä ja mietittävää, että kyllä ressaa!

Jimistä ja Theosta on kasvanut ihan hetkessä isoja poikia. Yhtäkkiä sitä osataankin jo vaikka mitä eikä enää olla samalla tavalla riippuvaisia äidistä ja isistä. Harvassa alkaa olla ne hetket, kun sylissä viihdytään paria minuuttia pitempään, niisk.

Jimi on jo niin tottunut menijä, että juoksee sohvapöydästä kiinni pitäen. Huojentavaa on se, että nykyään alas osataan jo aika hyvin laskeutua ja vahingon sattuessa yleensä joku muu kuin pää tulee ekana lattiaan. Theo seuraa veljeä, vaikka onkin hieman arempi.  Molemmat istuvat itsenäisesti ja pääsevät siitä liikkeelle. Istumisestahan viime fyssarikäynnillä puhuttiin ja sen takia meillä on ensi viikolla jumppa-aika fyssarille. Jimi oppi noin viikko sitten konttaamaan! Hurjan monta uutta asiaa tullut ihan lyhyen ajan sisällä.

Pojat leikkivät keskenään nykyään ihan päivittäin. Hauskin leikki on piiloutua verhon taakse, jossa odotellaan niin kauan, että äiti tai isi huutaa "missä Theo missä Jimi" ja kahden hymynaaman ilmestyessä esiin huudetaan vielä "kukkuu, siellä pojat". Se on oikeasti hauskaa, nauran jopa tätä kirjoittaessa. Toinen kiva leikki on hippa! Sitä pojat leikkivät joko keskenään tai isin kanssa. Hippa ottaa kiinni ja aina toinen jää hetkeksi kurkkimaan taakseen, kaikki räkättävät ja sitten vauhdilla taas karkuun. On ihan mieletöntä katsella poikien leikkejä ja juttelua toisilleen.


Ei hyvää ellei jotain huonoakin; riidat leluista. Tottakai veljen kädessä oleva lelu on se paras, niin kauan kun se on veljen kädessä. Leluista osataan nyt kinata. Jos toinen koittaa ottaa lelua tai tuttia kädestä, toinen kiljuu kuin palosireeni. Välillä jopa lähdetään karkuun lelun kanssa.

Eilen Helsingissä
Ensi tiistaina me mennään vihdoinkin vauva- ja perhekuvaukseen! Olen tosi innoissani. Ihana saada meistä kunnollisia perhekuvia ja pojista "viralliset" 1-vuotiskuvat. Te, jotka olette moisessa käyneet, onko antaa vinkkejä? Asukriisi, mitä päälle?  

Mukavaa viikonjatkoa! xxxx

3 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa että vaikka teillä on tekemistä (ja huoltakin) riittänyt kaksosuuteen liittyen niin itse törmäsin kaupungilla sellaisessa lasten leikkipaikassa Aislan kanssa kaksostyttöihin. En ollut ikinä ajatellut kuinka paljon voikaan kaksoset olla sosiaalisissa taidoissa edellä muita kehityksessä. Tai meitä ainakin :D Oli meinaan niin sosiaalisia tyyppejä ne tytöt! Tai voisin kuvitella et liittyy siihen että on toinen omanikäinen tyyppi, mutta voihan se olla ihan persoonakysymyskin. Tuli vaan mieleen kun teidän poitsut tuommoisia leikkii, kun ei meidän Aisla oikein tajua samanikäisten kanssa leikkiä tuollain sosiaalisesti :)

    VastaaPoista
  2. En ole koskaan perhekuvissa käynyt, mutta itse laittaisin jotain "ajatonta" päälle. :) Joku nyt supertrendikäs mekko voi jo 10 vuoden päästä aiheuttaa "what was I thinking?!" -efektin. Sama kun nyt katselee ysärihääpukuja tms. :D Ehkä joku hillitty mekko tms?

    VastaaPoista
  3. Oletpa kaunis tossa alimmassa kuvassa ja ihana mekko! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3