Sivut

torstai 24. heinäkuuta 2014

Aurinkoinen päivä Helsingissä

Eilinen oli todella onnistunut ja ihana päivä. Herättiin kylläkin luvattoman aikaisin, kun Jimi päätti aloittaa höpöttelyn ja leikit jo klo 5... Theo taas nukkui ennätyksellisesti yhdeksään asti. Tästä huolimatta poikien päivärytmi pysyi suht samana eikä mennyt ristiin. Lähdettiin juna-asemalle lounaan jälkeen eli yhdeltätoista eikä Jimikään aikaisesta herätyksestä huolimatta nukkunut päikkäreitä. Iloisia pojat kuitenkin olivat ja matkustivat junassa innoissaan.

Helsingissä mentiin ensimmäisenä Stockmannille. Haluttiin ostaa pojille Cientan kangaskengät. Niitä ei kuitenkaan ollut meidän koossa. Lastenvaateosasto oli tietty myös kierrettävä ja mitä ihanuuksia löytyikään! Pojilla on tarvetta perusvaatteille koossa 80-86cm. Ostettiin hyvillä alennuksilla neljä t-paitaa. Kaksi samanlaista Polo by Ralph Lauren t-paitaa koossa 24M=86cm ja kaksi Mayoral t-paitaa koossa 12M=80cm.


Stockalla käytiin myös syömässä, josta jatkettiin Lindexin kautta kauppatorille. Lindexin aleista ostettiin pojille suloiset seilorihenkiset neuletakit (86cm). Niitä olin jo pitkään katsellut myös normihintaisena, mutten ollut raaskinut ostaa. Kauppatorilta ostettiin marjoja ja viimein sekä Jimi että Theo nukahtivat ja nukkuivatkin reilun tunnin. Me saatiin rauhassa kahvitella Jessen kanssa. Kauppikselta käveltiin Espan puistoon piknikille. Pojat heräsivät ja ihmettelivät ympäristöä, livemusiikkia, meitä ympäröiviä kukkia ja ruohikkoa. Siinä viihdyttiin tunnin verran, kunnes oli lähdettävä kotiin, jotta ehdin illan menoihin.

 Asu oli yksinkertainen, mukava ja viileä. Toppi: Pimkie / shortsit: Lindex / laukku: Mexx / sandaalit: Menta / aurinkolasit: Seppälä


Illalla Jesse jäi poikien kanssa kotiin ja minä lähdin takaisin Helsinkiin, tällä kertaa kavereiden kanssa terassille. Asu vaihtui ja jalkaan laitoin uudet korkokengät. Hyvin niillä käveli monta tuntia, vaikka oli ensimmäinen käyttökerta! Tosi kiva lopetus kivalle päivälle. Suuntasin kotiin vasta keskiyön paikkeilla, mutta silti olen nyt virkeämpi kuin hetkeen. Sitä se pieni irtiotto tekee ;) xxxx

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3