Sivut

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesäinen päivä + asukuvat

Jessellä on vielä tämä viikko kesälomaa ja aiotaan ottaa siitä kaikki irti! On ihanaa viettää aikaa yhdessä koko perheenä. Tänään päätettiin lähteä julkisilla Olarin Baby Styleen ostamaan Jimille valjaat syöttötuoliin. Baby Stylesta löytää aina vaikka mitä, kuten tälläkin kertaa, ja valjaiden lisäksi mukaan tarttui myös sängyn reunapehmuste Theolle (vanha on niin rupunen, ettei aja asiaansa enää) ja häikäisysuojat autoon. Jälkimmäiset oli heräteostoksia, mutta tarpeellisia sellaisia. Samalla käytiin vieressä sijaitsevalla Nella&Nuttu -lastentarvikekirpparilla. Jesse leikki poikien kanssa leikkipaikalla, kun minä kolusin hyllyt läpi. Harmikseni siellä oli todella tyhjää, mutta yksi paita ja pari lelua löytyi.

Käveltiin auringonpaisteessa pitkä matka ja juotiin kahvit. Pojat olivat tyytyväisinä rattaissa ja ihmettelivät uusia lelujaan. Onneksi molemmat malttoivat myös nukkua hetken aikaa. En muista olenko maininnut aiemmin, mutta nykyään Jimi ja Theo nukkuvat kunnolliset eli 1,5 tunnin päiväunet ainoastaan sängyssä. Ennen tilanne oli päinvastainen: pahimmillaan uni maittoi vain liikkuvissa vaunuissa ulkona ja helpoimmillaan pojat nukkuivat parvekkeella tarviten välillä vaunujen heijausta. Ihan kiva, että nyt riittää sänkyyn laittaminen, on yksi operaatio vähemmän ;) Huonona puolena tietysti se, että päikkäreitä ei juuri nukuta jos satutaan päikkyaikaan olemaan liikkeellä jossain.

Jesse lähti alkuillasta kalaan ja minä poikien kanssa käymään vanhemmillani. Siellä menikin koko ilta ja kotiin tullessa syötiin samantien iltapuuro. Nyt pikkuraksut nukkuvat ja nautin hiljaisuudesta.

Aiheesta toiseen: sain kommentin, jossa pyydettiin asukuvia/juttuja tyylistäni. Mitä mieltä olette sellaisesta? Aion kokeilla ainakin muutaman kerran miten tällainen lisä sopii blogiini ja tuntuuko se omalta. xxxx  

  mekko: H&M / farkkupaita ja laukku: Stradivarius / aurinkolasit: Lindex / sandaalit: Espanjasta

8 kommenttia:

 1. Lisää asupostauksia kiitos :)

  Aivan ihana tuo sun uus banneri <3 teidän pojat on kyllä aivan mielettömän suloiset!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Kiitos! <3 kuvat on perhekuvauksesta, onnistui meidän mielestä tosi hyvin! :)

   Poista
 2. Noi bannerin kuvat on ihanat! Varsinkin toi eka! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli :) perhekuvauksessa otettu ja tykätään kovasti! Teetetään niistä isot kuvat uuden kodin seinälle <3

   Poista
 3. Laita vaan asupostauksia! Kommentoin samalla nuihin ostoksiin, hyviä löytöjä oot tehny, mun suosikki oli ne (etenkin valkoiset) sandaalit ja käsikorut, ihania! <3

  VastaaPoista
 4. Oletko tehnyt noista rattaista postausta?:) näyttää näppäriltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä, mutta teen lähiaikoina. Nyt on tullut jo sen verran käyttökokemusta, että osaan kertoa niistä in action. Ne on Bumbleride Indie Twin ja aivan parhaat! Mm. todella näppärät! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3