Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Muutto meneillään

Meillä alkoi muuttotohinat tiistaina. Oikeasti ei olisi edes aikaa istua kirjoittamassa blogia, mutta hei kahvitauko sallittakoon ja samalla voi tehdä pikapäivityksen ;) Päästiin onneksi uuteen kotiin jo tiistaina, vaikka virallinen vapautumisajankohta olisi ollut vasta huomenna. Ei siitä olisi tullut mitään jos päivässä olisi kaikki pitänyt saada vanhasta ulos ja uuteen sisään. Huhhuh!

Muuttomatka ei onneksi ole pitkä. Ollaan saatu ihanien ystävien ja perheen avustuksella kaikki hyvin hoidettua. Pojat on olleet nyt molemmilla isovanhemmillaan hoidossa enemmän kuin varmaan koko vuoden aikana yhteensä, mutta parempi niin kuin "jaloissa pyörimässä", kun me kannetaan painavia laatikoita eikä pystytä kunnolla antamaan heidän kaipaamaa huomiota.

Olen tosi innoissani ja onnellinen meidän uudesta kodista. Pihapiiri on täynnä eri-ikäisiä lapsia! Tehdään muutama muutos alakerrassa jossain vaiheessa syksyä eli ihan vielä tämä ei ole niin täydellinen kuin mitä se voisi olla ;) Kaadetaan olohuoneen ja keittiön välinen seinä ja taasen tehdään yksi väliseinä työhuonetta varten. Alakerran kulunut mosaiikkiparketti menee myös vaihtoon seinäoperaation yhteydessä. Näistä muutoksista kerron enemmän tulevissa asuntopostauksissa. 

Viikonloppuna mennään katselemaan uusia huonekaluja. Tärkeimpänä on sänky, taso kylpyhuoneeseen ja keittiönpöytä+tuolit. Reissu Ikeaan on myös tiedossa, koska poikien huone kaipaa vaatekaappia ja laatikostoa. Ihan outoa, kun tilaa on niin paljon, etten oikein osaa sisustaa. Vaikea sanoa mikä ratkaisu olisi paras mihinkin ja miten tavarat tulisi sijoittaa. Luulen, että meillä tulee kaikki hakemaan paikkaansa vielä pitkään. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. 

Kuvia en ole ehtinyt tässä kiireen keskellä ottamaan kuin valtakunnastani. Se on vielä keskeneräinen, mutta kurkatkaa:

        

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toi on ihana! :D Välillä vaan hengailen siellä ja fiilistelen :D

   Poista
 2. Meil on kans tommone iso vaatehuone ylhäällä, joskus ku saatais sinne kunnon hyllyt nii ois mahtava tehä siitä oma vaatehuone. :D Aijai. Ihana.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että muutto on sujunut! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muuttoon, hyvä jos isoin urakka on jo ohi. Tosin pienten muuttoapulaisten kanssa se kaiken paikoilleen laittelukaan ei ole ihan yksinkertaista... Meillä purettiin keväälllä viimeiset tavarat muuton jäljiltä - kolme vuotta sen jälkeen. Ja mä vähän epäilen, että kaksoset muuttaa jo omaan kotiinsa ennen kuin täällä on kaikki kohdallaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän sama juttu. Tärkeimmät on saatu paikoilleen, mutta sitten on niitä "no joskus sit kun on aikaa"-nyssäköitä kaapin pohjalla odottamassa :D Saa nähdä milloin ne löytää paikkansa...

   Poista
 5. Oi ihana vaatehuone! ♥ Meilläkin on yläkerrassa vaatehuone, joka on mun "oma" varasto, miehen varasto on ulkona. Tosin sinne mun varastoon onkin sitten kertyneet ne kaikki miehenkin kamat, joita ei voi ulkovarastossa pitää..hyvin huijattiin omasta vaatehuoneestaan innostunutta naista :D mä niin haaveilen isosta pukeutumishuoneesta, sinkkuelämää -tyyliin ;)

  Tsemppiä muuttoon Nanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Meilläkin on ulkovarasto, mutta silti vaatehuone pysyy mun käytössä ;) Ei Jesse onneks mitään aluevaltausta ees suunnittele :D Oi sama täällä! Jos täältä vielä muutetaan niin sellainen on ehdoton ;)<3

   Poista
 6. Oi ihanaa:) mekin ollaan nyt ekaa yötä uudessa kotona, oon ihan poikki mutta niin innoissaan etten malttaisi lakata purkamasta noita laatikoita. Innolla odotan kotijuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama homma. Muuttoviikko vei kaikki voimat ja vasta nyt alan taas tuntemaan itseni energiseksi. Luin, että sulla oli käynyt samalla tavalla. Vaikka nukkui monta tuntia yössä niin silti heräsi väsyneenä :/ Toivottavasti sullakin alkaa palautua energia! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3