Sivut

torstai 24. heinäkuuta 2014

Piknik, huoh

Tämä päivä noudatti vahvasti eilisen kaavaa. Oltiin piknikillä ja kävelyllä. Aamulla sovittiin, että mennään junalla erääseen idylliseen kahvilaan. Oltiin matkalla ja muistettiin heti muutama kotiin unohtunut asia, huoh. Matkalla myöhästyttiin junasta, kun ei päästykään tuplavaunuilla ramppia ylös, huoh. Juna-asemalla huomattiin Jimin johonkin pudottama tutti tuttinauhoineen, huoh. Jesse lähti etsimään sitä, tuloksetta. Olin hiestä märkä ja tuskastunut jo siinä vaiheessa ja päätettiin skipata kahvilareissu. Mentiin viereiseen k-kauppaan, ostettiin lounasherkkuja ja käveltiin rauhalliseen ja kauniiseen paikkaan piknikille. Siellä huomattiin, että Theo oli heittänyt hattunsa pois, huoh. Miten on mahdollista?!  Arvatkaa miten ketutti. Oli just sellainen päivä.


Kaikki muuttui iloksi, kun reipas isukki käveli reittiä takaisinpäin ja palasi hattu mukanaan. Hengattiin viltillä, pojat leikki ja tutki rattaita ja me syötiin todella maistuva lounas. Varjossa oli mukavan viileää ja pieni tuulenvirekin kävi. Oltiin niissä asemissa ainakin pari tuntia, kunnes iski väsy ja lähdettiin kotiin. Kotimatkalla löydettiin kadonnut tuttinauha!

t-paita: Gina Tricot / shortsit: Lindex / sandaalit: Menta / laukku: Stradivarius

Tänään oli viimeinen koko perheen kesälomapäivä näissä maisemissa. Huomenna me lähdetään Paraisille ja maanantaina Jesse menee jo töihin. Huoh. Olisipa yhteistä lomaa edes viikon verran enemmän! <3 xxxx

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3