Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Uudet hiukset: Long Bob

Tein omasta mielestäni radikaalin muutoksen, kun menin kampaajalle ja leikkautin long bobin eli ns. pitkän polkan. Olin miettinyt sitä aika pitkään ja lopulta vain ajattelin, että no miksi ei. Muutos piristää kummasti ja ensi kertaa lyhythiuksisena nautin helposta hiustenpesusta, nopeasta kuivumisesta ja yleisestä keveydestä. Tärkeää oli, että saan hiukset vielä kiinni, koska kahden taaperon kanssa se on must. Hiuksia saa vielä laitettua, vaikka pituutta lähtikin reilusti. Kesää kohti mentäessä luulen, että ensi kampaajakerralla laitetaan vähän vaaleita raitoja tuomaan kirkkautta ja ehkä jopa leikataan vielä vähän lisää... 


Mitä tykkäätte? Onko muita hiusmallin vaihtaneita?

14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Onko malli takaa lyhyempi vai näyttääkö kuvassa vain?
  Olen myös miettinyt hiusten leikkaamista, mulla oli reilu 2v sitten polkka ja pidin siitä kyllä, mutta nyt kun hiukset on kasvanut jo tooosi pitkiksi, niiden leikkaaminen tuntuu toisaalta ihanalta helpotukselta, mutta toisaalta en uskalla :D Saas nähdä mitä teen vai teenkö mitään näiden kanssa. Tää pitkä ja paksu tukka on kesällä kyllä tosi raskas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna! :) Se on vähän pitempi edestä! Leikkaamisessa oli ihanaa, kun tunsi miten se keventää! :D

   Poista
 2. Katsoinkin tosta edellisen postauksen kuvasta, että oletko lyhentänyt hiuksia. Sopii tosi hyvin tuo malli :) Itsekin haluisin long bobin, mutta mun tukka on niin paksu ettei se näytä hyvältä sitten ollenkaan :(

  VastaaPoista
 3. IHANA! Voi munkin tekisi NIIN mieli leikata samanlainen, mutta en tiedä uskallanko! Sulle sopii täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Selina! :) Kannattaa kokeilla, kyllä ne hiukset kasvaa ;) (samaa hoin itselleni :D) Piristää ihan mielettömästi uusi hiusmalli :)

   Poista
 4. Sopii sulle ihan täydellisesti!

  Mä tein saman ratkaisun ennen joulua ja lyhensin pituutta noin 20cm. Sitä ennen mulla oli lähes 10 vuotta pitkät hiukset, joten ehkä se muutos olikin jo aika tehdä :D mutta oon siis niin rakastanut näitä lyhyempiä hiuksia ja sitä, miten helpot nää on verrattuna pitkään! Nyt tekis mieli mennä taas lyhentämään vähän lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! :) Sulle sopii tosi hyvin vähän lyhkäsempi tukka! :) Leikkaa ihmeessä lisää ;)

   Poista
 5. Sopii sulle hyvin! Mä oon harkinnu leikkauttavani, mutta en oo vielä ainakaa uskaltanut. Tosin vaihdoin yllättäin syksyllä ruskeasta punaseen, se oli mulle radikaali muutos :D Vaan koska en oo ennen ollu punapää..
  http://mitassitte.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana uusi tukka!! Mä oon myös menossa leikkauttamaan, iik! Ja hei, meidän pitää ihan oikeasti nyt nähdä joku päivä! <3 :)

  T. takaisin tänne palannut Sonja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihanaa kun oot taas täällä!!!!!!! Mahtavaa! <3 Ja niin pitää, tällä viikolla just ajattelin teitä, mutta Jimppa oksensi alkuviikosta pari kertaa ja edelleen jännitän koska tulee meille muillekin :( Mutta ensi viikolla uudet kujeet? :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3