Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän smoothie

yhteistyössä Alpro 

Olen mukana Alpron ystävänpäiväkampanjassa ja sen tiimoilta kehittelin meidän perheelle ystävänpäivän smoothien. Mikä onkaan parempi tapa aloittaa aamu kuin herkullisella smoothiella? Testasin siis uutta tuoremantelijuomaa ja mielenkiintoiseksi tämän teki se, etten juuri pidä mantelista. En syö manteleita etenkään pelkiltään ja ajankohtaisena huomiona; en mielellään edes laskiaispullan päällä. En vain pidä sen mausta. Mielenkiinnosta lähdin kuitenkin kampanjaan mukaan testaamaan miltä tuoremantelijuoma maistuu, meillä kun on paljon kokemusta Alpron muista tuotteista. Herkkusmoothien sekaan tuoremantelijuoman saa helposti tuomaan "täyteläisyyttä".  Maku yllätti pehmeydellään ja maistuvuudellaan. En heti osaisi edes yhdistää, että kyseessä on mantelijuoma. Se maistui hyvin myös sellaisenaan ja ehkä tämän myötä annan myös niille perusmanteleille uuden mahdollisuuden...


Meille Alpron tuotteet on tuttuja ja päivittäisessä käytössä Jimin ja Theon allergioiden takia. Me tehdään aika usein erilaisia smoothieita, ne on helppoja aamu- ja välipaloja. Varioida voi niin paljon kuin vaan keksii eikä pääse kyllästymään. Alpro valmistaa tuotteensa monenlaisista terveellisistä ja hyvistä aineosista, kuten soijasta, riisistä, kaurasta, mantelista, kookoksesta ja hasselpähkinästä. Eniten meillä käytetään soijajuomaa, kasvipohjaista ruoka"kermaa", soijapohjaisia vanukkaita ja makeuttamatonta soijajogurttia. Kaura- ja riisimaito on myös ajoittain käytössä. Tuotteet sopii pojille loistavasti ja kerta toisensa jälkeen yllätyn kaupassa Alpron tuotteiden laajasta valikoimasta. Toisaalta voiko muuta odottaakaan, onhan kyseessä Euroopan markkinajohtaja kasviperäisten elintarvikkeiden valmistajana. Olen iloinen, ettei allergiat ulotu tätä laajemmalle vaan meillä on mahdollisuus käyttää näitä hyviä kasvipohjaisia tuotteita.


Tällä kertaa smoothie sisälsi näitä: 

1,5 dl Alpro tuoremantelijuomaa
½ dl mansikoita
½ dl mustikoita
½ banaania 
loraus appelsiinimehua

Helppoa, herkullista ja nopeaa! Oletteko maistaneet?

Me syötiin tänään myöhäinen aamiainen, koska Theo ja Jimi nukkuivat yhdeksään. Jesse lähti äsken poikien kanssa kauppareissulle ja minä saan juoda aamun toisen kahvikuppini rauhassa. Lounaan jälkeen käydään yhdessä vielä puistossa tai tehdään jotain muuta kivaa. Ystävänpäivä on meillä tänä vuonna erilainen, koska pojat menevät mummolaan yökylään. Me lähdetään kahdestaan katsomaan jääkiekkoa ja sen jälkeen vielä Helsinkiin syömään. xxxx

  Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Onks toi makeuttamaton soijajogurtti kans Alpron? :) Kaupassa on aina kauheesti kaikkee, mutten koskaan jaksa tutkii sen enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) siitä saa tehtyä vaik mitä! Sit on myös vanukkaita ja "perus"soijajogurtteja eri makuisina :) se oli menoa ku tajusin mitä kaikkea löytyykään! :D Pojat on tyytyväisiä ku ruokavalio monipuolistui!

   Poista
 2. Täytyypä kokeilla! Hyvää Ystävänpäivää teidän perheelle! Terkuin Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :) Kiitos samoin, vaikkakin hieman myöhässä! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3