Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Helppo tapa nimikoida + etukoodi

Yhteistyössä Tarramonsteri

Dagiksen alkaminen tarkoitti mm. sitä, että meidän oli nimikoitava Theon ja Jimin vaatteet. Kuulin ystävältäni Tarramonsterista, josta saa siis tilattua nimikointitarroja lapsen nimellä varustettuna ja ne lähetetään postitse kotiin. Kuinka kätevää!

Tarramonsterin sivuilla voi suunnitella itse mieleisensä nimikointitarrat: valitaan koko, värit, teksti ja kuvio. Tarroja on sekä liimattavia että silitettäviä malleja. Päädyin valitsemaan meille mustat liimattavat tarrat valkoisella tekstillä ja suloisen valaan kuvalla. Mietin otanko molemmille omat tarrat, mutta pojat käyttävät vaatteita niin sekaisin, että valitsin "Jimi Theo" -tekstin. Uuden satsin tilatessani aion kuitenkin ottaa molemmille omat, koska pikkuhiljaa heille alkaa muodostua omia lempivaatteita ja kenkien merkkaamisessa yksi nimi on tottakai kätevin.

 tarrat saatu Tarramonsterista


Vaatteiden ahkerasta pesemisestä huolimatta yksikään tarra ei ole irronnut. Olen kiinnittänyt suurimman osan tarroista vaatteen niskalappuun tai pesuohjelappuun, riippuu lapun materiaalista. Tarrat on pysyneet yhtä hyvin molemmissa paikoissa. Kenkiä nimikoitaessa kannattaa nimitarran päälle laittaa vielä paketin mukana tullut läpinäkyvä tarra, joka lisää nimitarran pysyvyyttä kengässä. Vein viime viikolla pieniksi jääneitä vaatteita myyntiin ja irrotin niistä nimitarrat. Tarrat sai revittyä irti helposti eikä niistä jäänyt jälkiä. Monella poikien dagiskavereistakin on Tarramonsterin nimitarrat käytössä ja niistä on tykänneet muutkin. Ihanan helppoa ja nopeaa! 

Annan teille vielä lopuksi etukoodin, jolla saatte 15% alennusta kaikista Tarramonsterin verkkokaupan tuotteista. Koodi MLYT15 on voimassa 29.10.2015 asti. 

Miten te nimikoitte lastenne vaatteet?

16 kommenttia:

 1. Täällä kans just nimikoidaan noilla tarroilla :) pojilla alkaa marraskuussa päiväkoti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, eiks olekin kätevät? :) Tsemppiä päiväkodin aloittamiseen! :)

   Poista
 2. Meilläkin tarramonsterit käytössä :) Ovat todellakin kätevät! Lapuissa pysyvät hyvin niin pesussa kuin kuivausrummussakin, mutta jos yrittää suoraan kankaaseen kiinnittää, niin sitten ei kestä pesua. Sukat on siis edelleen ongelma.

  t: Suvi K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Hei en tullutkaan ajatelleeksi sukkia, se on ihan totta että niissä pysyy heikommin. Joihinkin sukkiin olen joutunut jo laittamaan uudet, kun niitä tulee pestyäkin niin paljon. Hmm, mikähän siihen auttaisi...

   Poista
  2. Meillä tarrat pysyneet sukissa. Pojalla ns. Tennissukat kerhosukkina joissa siis joustoneulosvarsi. Tarran kun laitoin venytin vartta ja painoin tarran tiukasti kiinni. Varren venytyksen kun päästää tarra menee "ryppyyn" neuloksen mukana mutta pysyy pesussa. Sekä nimen pystyy lukemaan kun vartta taas venyttää.

   Poista
  3. Hyvä vinkki! :) Meilläkin on sellaiset neulosvarsitossut ja niissä oon huomannut, että se rypyttyy. Pitää seuraavalle tarralle tehdä niin! :)

   Poista
 3. minä en nimikoi sukkia,jos häviää niin ei haittaa,jotkut käyttävätnimikoimiseen leukoplast teippiä"Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan tullut ajatelleeksi sellaista teippiä. Oon laittanut tarrat ja ne mitkä irtoaa niin irtoaa :)

   Poista
 4. Tarramonsterit täälläkin :). Sukkiin kannattaa ostaa samasta paikasta silitettäviä tarroja. Pysyvät hyvin. Toki silloin tarra ei irtoa, mutta enpä tiedä onko sukkien jälleenmyyntiarvo muutenkaan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitää ensin ostaa silitysrauta :D Se on ollut hankintalistalla jonkun tovin...

   Poista
 5. Meillä myös tarramonsterin tarrat käytössä, ihan huippuja!! Sukkiin on kirjoittanut nimikointitussilla nimet. -marika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Meilläkin on tussi joissain vaikeimmissa tapauksissa käytössä :)

   Poista
 6. Meillä käytetään kolmen lapsen vaatteiden nimikointiin namebubbles-tarroja. Ollaan tykätty niistä enemmän kuin tarramonstereista. Ei tarvitse erikseen mitään päälle kenkiin laitettaessa. Sukkia ei meillä nimikoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä olekaan ennen kuullut tuollaisesta. Olen kuitenkin niin tykästynyt Tarramonsteriin, että pitäydyn siinä :) Aika hyvä kuitenkin jos kengissäkin pysyy ilman erillistä tarraa! :)

   Poista
 7. Täälläkin kaksospojat ja Tarramonsterit käytössä! :) Me nimikoitiin pelkällä sukunimellä, niin kätevästi tarra kaikkiin niskalappuihin kiinni. Villasukkiin olen ommellut pyyherinksun kiinni, ja siihen kirjoittanut/liimannut nimen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Mä ajattelin nyt tilata molemmille omat tarrat eri kuvilla niin jos pojat alkaisivat pian tunnistaa omat vaatteensa jo pelkästä kuvasta :) Hei huippua, just mietin mitä ihmettä keksin villasukille, kun niissä ei pysy tarrat eikä tussit. Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3