Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Stockholm -juliste

Heräsin eilen vasta kymmeneltä sen normaalin seiskan sijaan ja olo oli pirteä. Söin aamiaista pitkän kaavan mukaan, jonka jälkeen lähdettiin Jessen kanssa käymään Ikeassa. Ostettiin kynttilöitä, kehyksiä, muutama tarpeellinen keittiöväline ja pattereita. Kaikki oli listalla ja ainoa heräteostos oli koristehiekka. Se maksoi 0,50€ ja oli upean väristä (glitter), joten oli pakko ostaa. Aika hyvin, koska yleensä Ikeasta tarttuu mukaan "kaikkea pientä"...

Heti kotiin tultuamme kehystin Deseniosta tilaamani julisteet. Ehdoton lempparini on kuvassa näkyvä Stockholm -juliste. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana ja sopii meille täydellisesti. Rakastan Tukholmaa ja juliste tuo mieleen kaikki Ruotsin reissut.

vaatteet - Lindex / laukku - Longchamp / saappaat - Pertti Palmroth  
 
Ihana jouluinen, punaa jättävä huulivoide saatu Lushilta

Blogin viimeaikaisesta sisällöstä saattaa huomata koti/sisustuspainotteisuuden. Laittelen päivittäin kotona jotain ja tykkään kuvata pienetkin muutokset. Eniten kuvia tallentuu varmaan kynttilöistä, koska ne vaan on niin mahdottoman kauniita. Vähiten olen viime aikoina kuvannut poikia, koska he ovat yleensä kaiken valoisan ajan dagiksessa. Toinen syy on heidän jatkuva liikehdintä.

Pidättekö sisustusjutuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3