Sivut

torstai 31. joulukuuta 2015

Kiitos 2015

Kulunutta vuotta ajatellessani nousee hymy huulille. 


Elokuuhun asti sain olla vielä kotona Theon ja Jimin kanssa. Ulkoiltiin päivittäin, käytiin kirjastossa ja perhekerhossa. Olin mukana myös intensiivisemmässä suljetussa perhekerhoryhmässä, joka oli ihan mahtava kokemus. Arki rullasi omalla painollaan ja nautin siitä. Loppukeväästä alkoi kuitenkin uhma nostaa päätään. Silloin aloin ajatella toisenlaista arkea ihan tosissani. Olin ajoittain loppu jo ennen kuin oltiin edes päästy aamupäivällä ulos. Jesse auttoi todella paljon ja sain tarvittaessa iltaisin extrapaljon omaa aikaa vastapainoksi henkisesti rankkoihin päiviin.

Kesän tullessa helpotti ja mieli piristyi. Valoisuus itsessään teki jo paljon. Poikien uhmailu hellitti hetkeksi ja innostuin taas kotona olemisesta. Kesä oli ihan mahtava ja haikeudella ajattelin tulevaa syksyä. Me käytiin mökillä useamman kerran, Muumimaailmassa, eläintarhassa parikin kertaa, rannalla uimassa, vietettiin 2-vuotissynttäreitä, oltiin Jessen kanssa kahdestaan Tampereella hotellissa yksi yö, istuttiin viettämässä kesäiltoja meidän terassilla kavereiden kanssa ja ihan yleisesti oltiin paljon koko perhe yhdessä. Theo ja Jimi alkoivat puhua paljon ja olivat ennätyspitkän ajan terveinä, kiitos toukokuun korvien putkituksen.


Vuoden aikana minusta tuli täti kahdelle pikkuiselle. Olen viettänyt läheisten kanssa paljon aikaa ja ollaan saatu hoitoapua aina tarvittaessa. Täytin 25 vuotta ja juhlat oli ikimuistoiset! Kävin lempikaupungissani Tukholmassa äitini kanssa päivän reissulla. Kierreltiin kauppoja, käytiin syömässä, kahviteltiin ja kierreltiin vähän lisää. Jatkoin syksyllä opintoja kahden vuoden tauon jälkeen ja pojat aloittivat päivähoidon. Syksy menikin uusiin kuvioihin totutellessa ja paljon paremmin kuin osasin kuvitella. Sain tehtyä mitä piti ja pojat viihtyvät hoitopaikassaan mainiosti.  
 

Nyt on vuosi 2015 taputeltu ja ollaan valmiita uuteen vuoteen. Blogin osalta haluan kiittää teitä, kiitos juttujeni lukemisesta ja kommenteista. Blogini on minulle tärkeä ja te annatte lisää virtaa kirjoittaa.

Kiitos teille tästä vuodesta
& hyvää uutta vuotta 2016! 

5 kommenttia:

 1. Tulkoon seuraavasti vuodesta yhtä mukava, eli hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta 2016! Aina tuun postauksesi lukemaan ja ihmettelen suuresti, että pari muuta seuraamaani blogia ovat niin hirveän suosittuja, kun itse pidän sinun blogistasi monella tapaa eniten. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Kiva kuulla! Hyvää uutta vuotta! :):)

   Poista

Kiitos kommentista! <3