Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

Viikonlopun menot ja meiningit

Perjantaina kävin äitini kanssa ostoksilla ja löysin itselleni muutaman korun ja kultahippuisen Helena Rubinsteinin ripsivärin huippualesta. Stockalla oli alehinnoista vielä puolet pois ja valikoimaa kivasti jäljellä. Ihastelin koruja ja ostin itselleni Marc Jacobsin rannekorun ja kaulakorun. Kaulakoru on hauskasti kaksipuoleinen. Fiiliksen mukaan voi valita joko hymynaaman tai peace-merkin.

Viikonloppu meni nopeasti, mutta oli rentouttava. Oltiin kotona, käytiin kaupassa, pojille tuli leikkikaveri kylään, näin ystäviä, käytiin vanhempieni luona syömässä, katsottiin Linnanjuhlia, lakkasin kynnet sinivalkoisella glitterlakalla ja pidettiin Jessen kanssa leffailta (pitkästä aikaa jaksoin katsoa leffan loppuun enkä nukahtanut puolessa välissä!). Sopivassa suhteessa kaikkea!  


Tällä hetkellä fiilis on flunssainen ja väsynyt. Täytyy ottaa iisisti pari päivää ja toivoa pikaista paranemista. Lauantaina meillä on 3.hääpäivä ja pojat ovat menossa mummolaan yökylään. Silloin olisi kiva tehdä jotain muutakin kuin palella peiton alla... Nyt haen toisen kupillisen glögiä ja jatkan kouluhommia, kivaa viikkoa teille!   

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3