Sivut

torstai 21. tammikuuta 2016

Meikit järjestykseen

Innostuin yhtenä päivänä järjestelemään alakerran wc:ssä sijaitsevia meikkejä ja pohdin niille järkevämpiä säilytystapoja. Tähän mennessä kaikki on ollut aikalailla sekaisin erilaisissa laatikoissa ja purkeissa. Alakerrassa pidän siis kaikki käytetyimmät meikit ja korut, koska se on kätevintä etenkin kiireisten aamujen kanssa. Yläkerrassa on ihana kampauspöytäni, mutta harvoin arkisin ennätän istua sen ääressä laittautumassa. 

Laitoin lempparihuulituotteet Tigerista ostettuihin läpinäkyviin lokerikkoihin. Siveltimet ja muutama huultenrajauskynä pääsi tuikkukuppiin, josta ne on helppo ottaa. Meikit, jotka ei ole ihan jokapäiväisessä käytössä, laitoin Uashmaman hopeiseen paperipussiin säilöön. Pussi itsessään on kaunis ja sopii hyvin hyllylle.   

 Lumenen heleyttävä ja hoitava huulivoide (oik.) on ykkönen! Kaunis sävy ja hyvin hoitava. Omistan monia kymmeniä huulituotteita; huulirasvoja, huulipunia, huulikiiltoja ja uusimpana ihastuksena on huultenrajauskynät. Käytän päivittäin vähintään huulirasvaa. Olen innostunut panostamaan huulimeikkiin vähän enemmän ja ostin Stockalta ensimmäisen Macin huulipunan ja rajauskynän. Valitsemani tummahko nude on upea huulilla ja olen käyttänyt sitä jo paljon. Macin juttujen lisäksi meikkiarsenaalini on kasvanut Anastasia Beverly Hills Contour Kit -paletilla ja muutamalla Beauty Blender -meikkisienellä. Sieni on oikeasti ihan mahtava. Se on ollut hitti jo pitkään, mutta jostain syystä päädyin kokeilemaan sitä vasta nyt Beauty Blender -paketin ollessa alennuksessa Stockalla. Anastasian palettia en ole ehtinyt testata kuin vasta pari kertaa, mutta se vaikuttaa lupaavalta. Kasvojen eri kohtien oikeaa korostamista täytyy vielä vähän harjoitella. Miksei ne ammattilaisen meikkaustaidot voi tulla tuon tuotteen mukana? Youtube -videoissa se näyttää niin helpolta...

 
  Huulipunan sävy Faux - huultenrajauskynä Staunchly Stylish 

  

3 kommenttia:

  1. Vähän on eri skaala ku mun kolmen euron ale meikit.. :D Pitäis varmaan iteki vähä kunnostautua tässä asiassa :D Ihania!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3