Sivut

lauantai 23. tammikuuta 2016

Puhelimen kätköistä

Käytän puhelimen (Iphone 5S) kameraa päivän mittaan paljon. Se on niin helppoa ja nopeaa enkä yleensä kanna kameraani mukana ellen ole tarkoituksella menossa kuvaamaan. Puhelimeen tallentuu paljon kuvia arkisista ja ehkä vähän turhistakin asioista, joilla ei varmaan ole merkitystä muille kuin minulle. Rakastan selailla kuvia ja muistella hetkiä niiden takaa. Välillä huomaan unohtaneeni joitain asioita, jotka nousee taas mieleen kuvan näkemisen myötä. Ihan parasta. 

Tässä kuvia parilta viime viikolta, suurin osa löytyy myös Instagramista @rosannahs.

 Lempikaupan sovarissa: Lindex

Tältä on meininki näyttänyt viime aikoina. Lunta on niin paljon, että ollaan melkein joka ilta käyty kävelyllä, puistossa ja/tai laskemassa mäkeä poikien Stigoilla. 
 
 #tb #rakkaat pienet... 
 
 Theo kotimatkalla dagiksesta. Uusi, rakas koira Fiffi mukana. 

 Olin Jimin kanssa lastenpolilla infektioastmaan liittyvässä kontrollissa. Käytiin myös verikokeissa ja Jimi oli ihan älyttömän reipas koko reissun ajan <3 

 Koulunpenkillä pitkästä aikaa. Tapasin oppariryhmän ja sain lisäbuustia koko prosessiin! 

 Tänään töissä, #allblackeverything / pörrötakissa ei palellut. 

 Aloitin mix-jumpan ja sain jo ekasta kerrasta todella hyvän fiiliksen. Ihanaa, kun on taas oma liikuntaharrastus. 

Otatteko te paljon kuvia, käytättekö Instagramia tms. kuvien jakamiseen?  

2 kommenttia:

  1. Pojilla on samanlaiset talvipuvut kun meidän pojalla :) Oletteko olleet tyytyväisiä pukuun? Se ainaki vaikuttaisi olevan lämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :) Se on ollut tosi hyvä. Pitää vettä, on lämmin ja kestävä. Oltais otettu eri värinen toiselle, mutta ihan se pinkki ei napannut. Nyt ovat sitten samanvärisissä! Peukku puvulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3