Sivut

lauantai 9. tammikuuta 2016

Talvinen fiilis

Pakkanen on viimein hieman hellittänyt eikä enää tarvitse kiristellä hampaita, kun täytyy poistua sisätiloista. Meillä oli sopivasti koko alkuviikon auto huollossa ja jouduin kulkemaan julkisilla/kävellen. Onnistuin vuoraamaan meidät muuten hyvin kovaan pakkaseen, mutta naaman jäätyminen oli inhottavaa. Auto saatiin onneksi takaisin ja ilma on lauhtunut niin, että voi taas ulkoilla normaalisti. Kaupoissa on talviasusteita jo alessa ja ostin Lindexistä kuvassa näkyvän kaulaliinan ja pipon. Nyt vasta tuntuu, että talvi on tullut. Lumi tekee ihmeitä. 


Pojat lähtivät äsken mummolaan yökylään. Me mennään Jessen kanssa ystävän synttärijuhliin ja saadaan huomenna nukkua pitkään, ihanaa. Jesse on vielä työkeikalla, joten saan valmistautua rauhassa iltaan. Kivaa lauantaita! 

7 kommenttia:

 1. Hauskaa iltaa ja hyviä pitkiä unia :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa viikonloppua teillekin! Olet nätti nainen, ja toi pipo sopii sulle! Mäkin haluun tollaisen pipon :))

  VastaaPoista
 3. Kivaa viikonloppua teillekin! Olet nätti nainen, ja toi pipo sopii sulle! Mäkin haluun tollaisen pipon :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni, ihanasti sanottu! <3 Lindexistä löytää ;)

   Poista
 4. Luin kolme päivää tätä siun blogia :) ! Yleensä uuden kivan blogin löytäessä luen kaikki postaukset läpi, ellen satu aloittamaan seuraamaan heti alku ajoilta asti.
  Ihastuin sinun tyylisi kirjoittaa arjestasi kaunistelematta. Ihanaa lukea blogia missä kirjoittaja rohkeasti kertoo tuntemuksiaan, ilman että aina on niitä ihania ruusuisia hetkiä lasten kanssa :) ! Etten ala liikaa kehumaan, toivotan hyvää alkanutta viikkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Jenna! :) Vaikka pidän blogiani positiivisena paikkana niin haluan silti kertoa rehellisesti myös niistä negatiivisista tunteista yms., kiva kuulla että siitä tykätään! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3