Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kohti Lapsimessuja 2016

Perjantaina ne alkaa, lapsimessut! Mukana on myös Model Expo, Kädentaito, Eläinystäväni (la-su) ja OutletExpo. Taidan mennä viime vuoden tyyliin eli kierrän ensin lapsimessujen tarjonnan läpi, jonka jälkeen suuntaan OutletExpoon. Menen messuille perjantaina jo heti aamupäivästä ja kierrän kaiken useampaan otteeseen, koska en ole varma pääsenkö paikalle muina päivinä (bloggaajapassi lapsimessuille saatu blogin kautta).



Lapsimessujen ohjelman näkee tästä ja näytteilleasettajiin voi tutustua täällä. En ole tehnyt ainakaan vielä minkäänlaista etenemissuunnitelmaa vaan kierrän fiiliksen mukaan. Kiinnostusta herättää mm. Lilla company, Mainio Clothing Oy, Melli EcoDesign, Lasten Metsola Oy, Silverjungle, mamaGo design ja Muumifestivaalit. Paljon vaatehypistelyä siis tiedossa ja varmasti monta uutta merkkiäkin. Me hyödynnetään lelunkierrätyspiste jos pojat tulevat mukaan messuilemaan. Meiltä liikenee useampikin lelu uuteen kotiin. Toinen hittijuttu Jimin ja Theon mielestä on varmasti kasvomaalaus ja jos siellä viime vuoden tapaan on "piipaa-autoja" esillä. 

OutletExposta lähden hakemaan ihania meikkejä ja vieläpä messuhinnoin; mm. Essien kynsilakkoja 5€/kpl ja Baby Lips-huulirasvoja 2€/kpl. Viime vuonna löysin sieltä vaikka mitä, joten odotukset on korkealla...  

Nähdäänkö messuilla?       

2 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa tullaan messuille täältä Lapista, enkä malttais oottaa! Kuulostaa niin kivalta tapahtumalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika kaukaa! :D Se on kyllä kiva, hyvää reissua pk-seudulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3