Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Ensi viikolla Tukholmaan

Olen niin innoissani! Lähden ensi viikon torstaina Tukholmaan äitini kanssa. Tehtiin samanlainen äiti-tytär -reissu viime kesänä näihin samoihin aikoihin. Lennetään aikaisin aamulla Tukholmaan ja tullaan myöhäisellä iltalennolla kotiin. Aiempina kertoina ollaan kierrelty kaikki peruskaupat keskustassa, mutta nyt me päästään ensimmäistä kertaa Mall of Scandinaviaan! Oletteko kuulleet siitä? Harmikseni sain tietää sen avautumisesta vasta juuri meidän maaliskuisen Ruotsin risteilyn jälkeen, arvatkaa harmittiko.

kuvat viime kesältä Tukholmasta: 1. Arlanda Express kohti Tukholman keskustaa! / 2. Lindexin sovitustiloissa / 3. Rivel Islandin lastenvaateihanuuksia / 4. Jäälatte ja hetken istuskelu ennen loppuspurttia / 5. mini rodinin osasto Åhlensilla 
 
Mall of Scandinavia sijaitsee Solnassa, jonne pääsee Tukholman keskustasta paikallisjunalla alle kymmenessä minuutissa. Sinne pääsee myös Arlandan lentokentän suunnalta tulevilla junilla. Ihanaa päästä paikkaan, jossa on kaikki mitä me tarvitaan. Ei tarvitse säntäillä etsien oikeita katuja ja miettiä ehtiikö kaikkiin kauppoihin jne. Olen kuullut ostoskeskuksesta pelkkää hyvää! Kauppatarjontaan tutustuessani listasin nämä "must see" -kohteikseni:

Claire's, Din Sko, Granit, Guldfynd, H&M Home, Hunkemöller, Kiko Milano (!!), Lagerhaus, Lindex, Molo, MQ, Pull&Bear, Rivel Island, Salt Stockholm, Victoria's Secret, Zara Home ja Åhlens. 

Shoppailun lomassa käydään kahvilla ja syömässä. Olette kuulleet jo varmaan sata kertaa rakkaudestani Ruotsiin, ruotsalaisten tyyliin, yleiseen ilmapiiriin ja kieleen. Ruotsissa ollessani tunnen olevani kotona. Harmi, ettei Jesse tunne yhtään samoin. Joudun tyytymään pelkkiin vierailuihin lempikaupungissani, mutta nyt just se on asia, mitä odotan eniten!

Oletteko käyneet Mall of Scandinaviassa? 
Vinkkejä? 
Oliko sinne helppo löytää?

6 kommenttia:

 1. Kivaa reissua teille! Ihana Tukholma :) Pari viikkoa sitten olin tuossa ostoskeskuksessa, tosi hyvä ja viihtyisä paikka mielestäni. Mentiin omalla autolla ja oli helppo löytää, raiteet näytti tulevan ihan siihen viereen.
  t.Piritta S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli ihan mielettömän kivaa! Juna tuli ihan viereen, ei tarvinnut lähteä seikkailemaan :D

   Poista
 2. Huoh.miten pinnallinen postaus Taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet tykännyt. Aiheita on laidasta laitaan ihan oman kiinnostukseni mukaan :)

   Poista
 3. Huoh miten rohkea ja anonyymisti annettu kommentti. Miksi nainen ei saisi lapsia saatuaan enää olla mitään muuta kuin äiti? Miksi ei saisi enää puhua muusta kuin lapsista? Jos "pinnallisuus" ei miellytä niin sitten sopii vähin äänin varmaan siirtyä lukemaan niitä raadollisen totisia blogeja ilman että jättää alentuvia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Word, Inga! :) Olen muuten monesti törmännyt tuohon, että blogi on mennyt pinnalliseksi jos puhutaan jostain muusta kuin lapsista. Useammassakin blogissa on ollut sellaisia kommentteja. Huomaan kyllä itsekin muutoksen: kotiäitinä oleminen 2,5 vuotta, jolloin lasten kehityksessä tapahtui koko ajan uusia asioita ja oikeastaan kaikki pyöri lasten ja kodin ympärillä; tottakai silloin tuli kirjoitettua siitä. Se oli niin vaikuttavassa roolissa, mutta nyt kun on töitä, opiskelu, isompi koti, omia menoja jne. niin elämä koostuu muustakin kuin lapsista. Kävisi aika yksitoikkoiseksi jos tällä hetkellä kirjoittaisin vain lapsiin liittyvistä asioista. "Käytiin puistossa, nukahtivat tänään yllättävän hyvin"...

   Postaustoiveita saa tosin aina esittää ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3