Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Uutta olohuoneessa

Meillä on muuttunut olohuoneen sisustus jonkin verran ihan hiljattain. Vanha tv-taso olisi pitänyt hävittää jo ennen nykyiseen kotiin muuttamista, koska se oli niin kärsineen näköinen jo silloin. Viimein päästiin tuumasta toimeen bongatessani Espoon fb-kirppikseltä kauniin senkkilipaston, josta luovuttiin muuton takia - ilmaiseksi. Jesse kävi hakemassa sen ja se sopii meille täydellisesti! Hyvä kontrasti kaikelle vaalealle, mitä meillä on.  


Sain inspiraation hankkia meille viherkasveja. Olen aina rakastanut sitä fiilistä, mikä tulee leikkokukkien ilahduttaessa pöydällä ja meillä onkin aika usein joko ruusuja, neilikoita tai tulppaaneja vuodenajasta riippuen. Niissä on vaan se huono puoli, että ne kestävät niin vähän aikaa. Nyt meiltä löytyy aloe vera, pieni kaktus, mehikasvi ja muutama muu kasvi (joiden nimeä en muista, heh). Niistä tulee kaivattua raikkautta kotiin.   


Ikeasta ostettiin nätti valkoinen lasipintainen Vittsjö -sohvapöytä. Olen todella tyytyväinen, että hetken epäilyjen jälkeen päädyttiin lasipintaiseen. Pöytä on tukeva, siro ja lasipinta avartaa huonetta jollain tapaa. Toki siitä saa päivittäin pyyhkiä pieniä sormenjälkiä pois, mutta tällaista siivousintoilijaa se ei haittaa.       


Koripöytä on saattanut näkyä täällä jo, koska se on näistä uudistuksista vanhin. Tilasin sen Kärkkäisiltä, kun se oli tarjouksessa 19,90€. Kannen saa pois ja koriin voi laittaa jotain. Meillä se toimii sivupöytänä. Haaveilin pitkään ferm livingin Wire Basketista, mutta tämä on sille hyvä budjettivaihtoehto.

Iskeekö uudistunut olohuone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3