Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2016

Juttuja viikon varrelta

Kulunut viikko on ollut tosi kiva ja monipuolinen. Olen ollut kotona, käynyt töissä, tehnyt sellaisia kodin rästihommia mitkä jäi tekemättä opinnäytetyöprosessin aikana, ulkoillut poikien kanssa, käynyt Paraisilla ja ollut hemmoteltavana Kampin Q-hairissa.

Eilen oli Kampin 5.kerroksen Korttelin avajaiset, joihin menin käymään ja minulle tehtiin Q-hairissa ihana kampaus. Sen piti olla pikakampaus ja oletin saavani parissa minuutissa tehdyn nutturan tms., mutta kampaaja käytti letin tekemiseen paljon aikaa ja pohjusti sen kiharoilla. Samalla sain nauttia herkullisesta latesta, aikamoista luksusta ja upeaa palvelua.
 

Viikko on mennyt poikien kanssa ilman ainuttakaan uhmakohtausta ja ollaan tehty vaikka mitä kivaa. Saan siitä itsekin ihan uudenlaista virtaa. Jimi ja Theo ovat merkinneet lelulehdistä lemppareita, "kirjoittaneet" kirjeitä joulupukille ja tontuille ja odottavat jo innoissaan joulua.  


Olen paketoinut joululahjoja, jotka olen kerrankin ostanut ajoissa. Viime vuonna taisin olla poikien kanssa ostoksilla vielä aatonaattona. Tänä vuonna ostin ensimmäiset lahjat jo syyskuussa. Ei tarvitse stressata, vaan saa fiilistellen paketoida lahjoja pari kerrallaan. Se on meidän yhteistä iltapuuhaa Jessen kanssa ja me molemmat tykätään siitä. Kiitoslahjat väkersin opinnäytetyön paikkaani kaikille minua auttaneille ja tukeneille. Kuten huomaa, sain leimasimen käytössä apua hieman pienemmiltä askartelijoilta, hah.

Viime joulukauden paidat alkavat olla jo pienet, joten oli aika uusille. Paidat on Lindexin Holly&Whyte -malliston ja niissä on mukana nuo rusetit. Ihan mahdottoman suloiset. Huomasin tänään, että kaikki siistimmät housut on jääneet pieniksi. Milloin siinä niin kävi? Tuntuu, että nyt on tullut joku kasvupyrähdys, koska yhtäkkiä pienet poikani käyttävät jo kokoa 110-116cm.

Lähden huomenna pikkujouluristeilylle ja pääsen samalla hieman shoppailemaan Tallinnaan, joten toivottavasti sieltä löytyy kivoja lastenvaatteita. Muistaakseni River Islandissa oli viimeksi paljon valinnanvaraa, joten suuntaan ainakin sinne.

Ihanaa viikonloppua, 
pian on jo toinen adventti!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3