Sivut

torstai 8. joulukuuta 2016

Valmistujaiskahvittelut

Tiistaina juhlistettiin Suomen itsenäisyyspäivää, mutta samalla meillä kahviteltiin valmistumiseni johdosta. Koko päivä meni nopeasti ja tajusin vasta illalla, etten ollut ottanut juuri mitään kuvia. Tarjottavista ei ole yhden yhtä kuvaa. Toisaalta, tarjolla oli aika perusjuttuja.

Vadelmakermakakku ja pullapitko tuli läheisestä leipomosta ja muita makeita oli joulutortut, keksit, konvehdit ja karkit. Suolaisena oli karjalanpiirakoita&munavoita, tonnikalatahnalla ja lohitahnalla täytettyjä ruisnappeja (hitti!), saaristolaisleipää, juustoja&voileipäkeksejä ja viinirypäleitä. Alkuun kohotettiin shamppanjamaljat ja sen jälkeen syötiin ja seurusteltiin.

Kutsuin vain läheisimmät, mutta silti meillä oli todella ahdasta. Yhden tason koti olisi niin paljon kätevämpi, kun olisi enemmän tilantuntua ja lapsetkin voisivat leikkiä paremmin keskenään. Pieni porrastus vieraiden saapumisajassa helpotti. Kaikille riitti syötävää ja juotavaa, se on pääasia. Kyllä sopu sijaa antaa, eikö!


Sain kauniita kukkia ja ihania lahjoja. Suklaakonvehteja vaaleanpunaisessa rasiassa, veljentytön tekemän kaulakorun, hopeisen Michael Korsin laukun, kynttilän, skumppaa, Michael Korsin kellon ja rahaa. Jesse yllätti täydellisellä timanttisormuksella. Koko päivä oli ikimuistoinen, vaikka menikin nopeasti. Illalla katsottiin Jessen kanssa linnanjuhlia ja sytytin ikkunalle kynttilän. Jimi ja Theo nukahtivat jo klo 20, mikä on ennenkuulumatonta. Meillä oli ruhtinaallisesti omaa aikaa ja pojat saivat kunnon yöunet.

Miten te vietitte itsenäisyyspäivää?

3 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisen johdosta, toivottavasti löydät mukavan työpaikan.


  terveisin Leena

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjasti! Kovan työn olet tehnyt!

  Jäi vähän mietityttämään, notta...
  ..millä ohjeella teit lohi- ja tonnikalatahnan? :)

  -Elina

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3