Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulutunnelmia

Meillä oli todella ihana joulu. Aattoaamuna katsottiin joulupiirrettyjä ja leivottiin joulutorttuja. Oltiin pyjamat päällä siihen asti, kun piti alkaa valmistautumaan lähtöön. Jimin kummitäti kävi tuomassa pari lahjaa ja sitten lähdettiin joulunviettoon. Ensin oltiin Jessen vanhemmilla, jossa syötiin, oltiin ja juteltiin ja avattiin lahjoja. Jimi ja Theo saivat mahtavia juttuja sekä vanhempien että lasten mielestä. Paketeista paljastui mm. jättinallet, Geomag -rakenneltavia magneetteja, Hapen puinen parkkitalo, lasten porakoneet, neuleet, Ryhmä Hau -lelut, kauko-ohjattava auto ja Muumi-lakanat.


Kuuden jälkeen siirryttiin vanhempieni luokse, jossa syötiin jälkiruokaa ja aika pian avattiin lisää lahjoja. Tuli mm. yöpuvut, paljon vaatteita, autoja, Ikean jättikoirat, radiopuhelimet, Muumi-pyyhkeet, pesukarhu-lakanat, kirjoja, palapelejä, taskulamput ja sähköhammasharjat. Lakanat ja vaatteet oli erityisen tarpeellisia, mutta lelupäivityskin toivottu. Nyt voi antaa eteenpäin vanhoja leluja ja laittaa uudet tilalle. Geomagit on meillä nyt yksi huippujutuista ja niillä me vanhemmatkin tykätään rakennella. Jimi ja Theo ovat todella taitavia ja keksivät vaikka mitä rakennelmia. Kiinnostaako teitä tietää, mitä minä sain lahjaksi? Yksi lahjoista näkyykin alla olevassa kuvassa, nimittäin ihana harmaa lampaantalja. 


Joulupäivänä käytiin Lahdessa sukulaisilla ja ilta meni poikien kanssa uusilla leluilla leikkiessä ja ihan vaan rauhoittuessa kotona. Tapaninpäivänä olin töissä, joten olen jatkanut joulufiilistelyä sen varjolla. Lauantaina juhlistetaan uutta vuotta ja silloin meillä loppuu joulutunnelmoinnit ja katseet käännetään vuoteen 2017. Nyt kuitenkin vielä pari päivää glögiä, pipareita, joululauluja, kynttilöitä ja hengailua pehmeässä pyjamassa... Saan olla kotona Jimin ja Theon kanssa tämän viikon!   

Mitä teidän jouluun kuului?

2 kommenttia:

 1. Kiinnostaa sinunkin lahjat :)

  oliko pojilla kaikki lahjat samoja, vai saivatko mitään mitä toinen ois vaan saanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Suurimmaksi osaksi saivat samoja lahjoja eri väreissä tai esim. eri työkoneet. Osa kummeista oli ostanut "vain" kummilapselleen, jolloin tietty vain toinen sai lahjan. Pojat kuitenkin ymmärtävät jo, miksi toinen saa joltain ja toinen ei :) Pääosin lelut on kuitenkin yhteisiä ja toiselle lainataan.

   Poista

Kiitos kommentista! <3