Sivut

lauantai 24. joulukuuta 2016

Viikon kuulumiset

Huomenna (tänään, kello on yli puolen yön) on jouluaatto! Uskomatonta, joulukuu on mennyt niin nopeasti. Vähän harmittaa, etten ole fiilistellyt joulua samaan tapaan kuin edellisvuosina. En tiedä, miksi pitäydyin normaalista "hössötyksestäni". Hillitsin itseäni jouluhömpötysten kanssa vain huomatakseni, että yhtäkkiä jouluaatto on parin päivän päässä eikä fiilistä ole missään. 

Pari viikkoa sitten tein extravuoroja töissä ja päätin seuraavalle viikolle "jouluviikon", jolloin rauhoitun ja kuuntelen joululauluja, pakkaan lahjoja, teen pipareita ja askartelen poikien kanssa, juon glögiä ja käyn ostoksilla ja vien pojat joulumarkkinoille. Kaikki suunnitelmat meni mönkään, kun sairastuin juuri sillä viikolla. Yhtäkkiä päivät hupeni ja alkoi tulla paniikki. Kurkku on edelleen kipeä, mutta silmätulehdus on aika lailla jo parantunut. Todella inhottavaa, mutta onneksi flunssa ei tarttunut Jimiin ja Theoon. Ennen sairastumistani ehdittiin juhlistaa meidän neljättä hääpäivää ja käytiin kahdestaan ravintolassa syömässä. Sain neljä ihanaa kultaglitteristä ruusua....


Tällä viikolla olen pakannut lahjoja voinnin mukaan ja kuunnellut joululauluja. Jaksoin onneksi mennä koulun valmistujaisjuhlaan, jossa sain painaa päähäni valmistujaislakin. Se todellakin konkretisoi valmistumiseni ja olen iloinen, että menin juhlaan. Nyt tunnelma on sellainen, että jouluaatto saa tulla, me ollaan valmiita. Leivottiin yhdessä pipareita tänään ja käytiin koristelemassa vanhempieni joulukuusi. Me vietetään joulua molempien perheiden luona, kuten ollaan tehty joka joulu.

Lakkasin äsken kynnet punaisiksi, pakkasin vikat lahjat ja koristelin pipareita. Huomenna herätään viettämään jouluaattoa, jota pojat ovat odottaneet pitkään. Ollaan laskettu päiviä ja tänään sai sanoa, että huomenna on "julafton". 

Miten te vietätte joulua?

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että sosionomeillakin on valmistujaislakit ja tuollainen "takki" :) Mitä teet seuraavaksi, kun nyt olet valmistunut sosionomiksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla aika uusi juttu, ainakin meidän AMK:ssa :) Etsin oman alan töitä, toivottovasti kohta tärppää. Siihen asti olen nykyisessä työssäni vaatemyyjänä :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3