Sivut

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kauniit julisteet kotiin + alekoodi

Yhteistyössä Desenio 

Sisustaja-minäni pomppi innoissaan, kun sain valita meille muutaman julisteen Deseniolta. Olen pari kertaa tilannut sieltä omakustanteisesti julisteita ja ollut todella tyytyväinen niiden laatuun ja toimitusaikaan ja niin kävi myös tällä kertaa. Julisteet tulevat hyvin pakattuina hienossa paketissa ja julistepaperi on paksua ja tuntuu laadukkaalta.


Valitsin meille muutaman julisteen olohuoneeseen kyhäämälleni tauluseinälle, muutaman meidän makuuhuoneeseen ja yhden ison yläkerran käytävän seinälle. Minulla kesti jonkin aikaa ennen kuin osasin päättää Desenion monipuolisesta valikoimasta meille parhaiten sopivat yksilöt. Kävin läpi eri kategorioita, selasin inspiraatiota Instagramista @desenio #desenio sekä Desenion nettisivujen inspiraatio -puolelta ja mittailin meidän seiniä pohtien julistetauluille sopivia paikkoja. Olen pyöritellyt ideoita mielessäni ja sommitellut ja vaihdellut taulujen paikkoja, mutta nyt olen löytänyt niille omat paikkansa ja koti tuntui saavan sen viimeisen silauksensa. Julisteilla voi saada piristettyä koko huoneen ilmettä ihmeen paljon.

"Maailmankartta" & "cactus" - Desenio

"Stockholm" -juliste kartalla

 Tekstitaulu sitaatilla - "Together"

"Love L"

"Beauty"

Olen tyytyväinen valintoihini, mutta aion täydentää vielä ainakin lastenhuonetta muutamalla julisteella. Jos te olette pohtineet laadukkaiden julisteiden hankkimista ja kenties tauluseinän tekemistä, niin nyt kannattaa hyödyntää alekoodi, jonka sain lukijoilleni:

Saatte 25% alennusta julisteista käyttämällä koodia rosannah . Koodi on voimassa 7.-9.3.2017. (huom! Alennus ei koske yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory)
   
Mitä te pidätte julisteista sisustuksessa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3