Sivut

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Maaliskuun ensimmäinen

Kevät! On ihanaa, kun saa herätä aamuisin valoon. Herään pääsääntöisesti kahdeksalta joko Jimin ja Theon tullessa herättämään tai viimeistään herätyskellon soidessa 8.02. Päivästä riippuen pojat menevät dagikseen yhdeksäksi tai viettävät vapaapäivää kotona. Tänään oli ihmeellinen aamu, koska Jimi jatkoi uniaan vieressäni yhdeksään ja Theo kuiskutteli itsekseen. Jimi vaikutti poikkeuksellisen väsyneeltä ja ajattelin jo hänenkin sairastuneen, mutta aamiaisen jälkeen leikit alkoi ihan normaalisti. Taisi vain kaivata vähän lisäunta.


Oltiin vielä tänään kotona, koska Theo yskii niin paljon. Muut oireet ovat onneksi helpottaneet eikä kuumetta ole enää eilisaamun jälkeen ollut. Meidän työtilanteessa on isoimpana plussana se, että Theolla ja Jimillä on paljon vapaapäiviä, koska minä teen pääsääntöisesti vain iltoja ja viikonloppuja, jolloin he saavat viettää paljon aikaa vanhempiensa kanssa. Minä vastaan päivistä jos menen vasta iltapäivästä töihin ja Jesse illoista. Vastakohtana tietysti se, että perheaikaa on paljon vähemmän. Sairastelut ei juuri vaikuta töihin, koska lähden silloin, kun Jesse tulee. Nykyistä suuremmassa mittakaavassa en vuorotöitä kyllä lähtisi tekemään. Olen niin tottunut, että pääsen iltavuorosta klo 20, jolloin ehdin vielä viettää hetken poikien kanssa ja silti jää pari tuntia yhteistä aikaa Jessenkin kanssa. Odotan sunnuntaita jo kovasti, koska silloin meillä on yhteinen vapaapäivä ja saadaan olla kaikki yhdessä.

Huh, maaliskuu, olo on kuin voittajalla. Selvittiin taas pimeimmästä vuodenajasta ja tästä päivät vaan pitenee ja valo lisääntyy entisestään!

Jaatteko kevätfiilistelyni?

3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti samaa mieltä! Joka vuosi sitä vaan uudestaan ihmettelee valon määrän lisääntymistä! Siitä saa niin hyvän fiiliksen kun pimeys vähenee ja päivä pitenee :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin toivotetaan erityisen tervetulleeksi tuo lisääntyvä valo ja sen myötä mukana tuleva lisäenergia.

  VastaaPoista
 3. Todellakin! I-H-A-N-A-A! Vihdoin alkaa valo voittaa. Onneksi teilläkin aletaan tervehtyä. Meillä kans tota läpsystä vaihtoa. Lapselle hyvä, mutta kyllä sitä puolisoa näkee aika harvakseltaan. Mun mies juuri uhkas vaihtaa vanhaan puhelimeen, jossa ei ole whatsappia ollenkaan. Kysyin, et milläs me sitten enää yhteyttä pidetään arjessakaan keskenämme. :'D
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3