Sivut

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

4-vuotisjuhlat

Viime kuussa juhlittiin meidän neljävuotiaita ystävien, kummien ja sukulaisten kanssa synttärisankareiden toivomalla Ryhmä Hau -teemalla. Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun Jimi ja Theo toivoivat teemaa ja kertoivat itse mitä haluavat juhlissaan syödä. Tarjolla oli ihana Ryhmä Hau -kakku mansikkamoussetäytteellä ja poikien erikoiskuppikakut, jotka tilattiin Konditoria Pink Lemonista (saatiin alennusta bloginäkyvyyttä vastaan). Ne tehtiin meidän toiveiden mukaan ja pojille oli tärkeää, että heillä on omat "kakut". Kuppikakut oli maidottomia ja munattomia, jotta ne kävi pojille. Pääkakun lisäksi oli daim -juustokakku, porkkanakakku, kinkku-pekonipiirakka, ruisnappeja tuorejuustotäytteellä, karjalanpiirakoita ja munavoita, keksejä, sinisiä karkkeja ja vaahtokarkkeja, viinirypäleitä ja vesimelonitikkuja.


Olin ostanut koristeita Tukholman Lagerhausista jo aikaisemmin keväällä, joista osa pääsi käyttöön. Kultaraidalliset pillit olen saanut Juhlahumua -nettikaupasta, jossa on vaikka mitä ihanaa juhliin. Varsinaiset koristeet ei ehtineet tulla Ruotsista, joten juhlia edeltävänä iltana piti lähteä äkkiä ostamaan puuttuvat jutut Juhlamaailmasta. Aikamoista säätöä, mutta lopulta kaikki tarpeellinen oli kasassa ja olin tyytyväinen koristeisiin. Värimaailma oli vaaleansininen, kultainen ja valkoinen. Ryhmä Hau näkyi kakussa, leluissa ja lasten mukeissa. Theo ja Jimi saivat paljon lahjoja ja pelkkien lelukasojen sijaan paketeista paljastui mm. kirjoja sekä suomeksi että ruotsiksi, potkulaudat ja uudet kypärät, piirustuspaperia, tusseja, värikyniä ja erilaisia lautapelejä. He saivat myös pillimukit, tarrakirjat, pehmolelu-Ryhmä Haut, jättijalkapallon, ulkoleluja, saippuakuplapyssyt, rahaa ja paljon vaatteita. Juhlat onnistui hyvin ja pojat olivat onnessaan heitä juhlimaan tulleista ihmisistä, saamistaan lahjoista ja herkuista. Vieraita oli aika paljon meidän alakerran neliöihin nähden ja vielä kun meillä ei ole takapihaa käytössä julkisivuremontin takia, mutta hyvin me lopulta mahduttiin. Olin pyytänyt kummit ja ystävät jo klo 13 ja sukulaiset vasta klo 15, jotta kaikki eivät tulisi ihan kerralla. Jimi ja Theo puhuivat syntymäpäivistään vielä pitkään, joten aika ihanat juhlat taisi olla!    


Millaisia lastenjuhlia 
teillä on pidetty?

4 kommenttia:

 1. Ihanat juhlatarjoilut ja -koristelut teillä ollut! Vau, tuollainen kakku tekis meilläkin kauppansa koska tahansa. No okei, mikä tahansa kakku taitaa tehdä. :D Pojat on jo niin isoja. :) Meillä oli 3v teema tytön itse valitsema, yllättäen siis prinsessateemalla mentiin. Hyvin sitä mahtuu porukkaa neliöihin, vaikka ensin miettii, että apua. :D
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo meilläkin on kakulle kun kakulle menekkiä ;) Tosi kiva, kun lapset haluaa jo itse vaikuttaa mm.teemaan jne, pojat oli ainakin ihan innoissaan kun saivat valita ilmapallot ja kaikki itse :)

   Poista
 2. moi, nyt on pakko udella, että mistä noi upeat kakkukoristeet on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkukoristeet oli osa kakkua eli ne on tehty Konditoria Pink Lemonissa :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3