Sivut

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Neljävuotiaiden suosikki

Yhteistyössä Jollyroom

Me kierrätetään leluja aika paljon ylä- ja alakerran välillä ja vaikka leikitään olohuoneessa ja lastenhuoneessa melkein yhtä paljon niin siitä huolimatta Jimi ja Theo huomaavat lelut eri tavalla huoneesta riippuen. Se on hyvä, koska vanha lelu tuntuu taas hetken uudelta ja keksitään uusia leikkejä. Me ostetaan harvoin leluja pojille, koska he saavat niitä riittävästi muilta. Nyt tosin erityisesti Theo haluaa välillä käyttää omia kolikoitaan kirpparilla ja viimeksi mukaan lähti yksi dino 0,80€.



Syntymäpäivän johdosta haluttiin yllättää Jimi ja Theo ja tilattiin heille Jollyroomista neljävuotislahjaksi Woodliin junaratapöytä. Leikkikeittiö lähti lastenhuoneesta uusille leikkijöille ja tilalle tuli junaratapöytä, jonka rataosat ovat yhteensopivia myös useimpien muiden merkkien rataosien kanssa. Meiltä löytyi entuudestaan Brion junarataa ja pikku-ukkoja, muutama silta ja eläimiä, joten yhdessä pöydän mukana tulevien osien kanssa saadaan rakenneltua vaikka minkälainen kaupunki.

Pöydän pinnalla on autoratakuva, jonka päälle voi tehdä omanlaisensa junaradan ja rakentaa kaupungin pöydän mukana tulevien osien avulla. Junaratapöydässä on kiva, kun leikkiä ei tarvitse sen kummemmin siivota, koska junarata saa jäädä pöydälle ja leikkiä voi myöhemmin jatkaa siitä mihin se jäi. Pöytä on tarpeeksi iso erilaisten junaratojen rakentamiseen ja useamman lapsen yhteisleikkiin, mutta siitä huolimatta siro eikä lopulta vie paljoa tilaa. Se sopii hyvin pieneenkin tilaan, kuten meidän lastenhuoneeseen, jossa ei pinta-alaa ole kovinkaan paljon käytettävissä kahden sängyn ja vaatekaapin takia. Jimi ja Theo ovat ihailleet samantyylistä junaratapöytää mm. Silja Linella ja sairaalassa, joten voitte kuvitella pienten junafanien onnen, kun heiltä löytyy sellainen nyt omasta huoneesta. 


Junaratapöytä on hauska, erilainen lisä lastenhuoneeseen ja mahdollistaa monenlaisen leikin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3