Sivut

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kesän top 3

Heinäkuun loppu lähenee ja perjantaina alkaa vapaat ja maanantaina virallisesti loman toinen osuus. Viikonloppuna on meidän rakkaiden ystävien häät, joissa ollaan Jessen kanssa kaasona ja bestmanina. Perjantai menee järjestellessä paikkaa ja lauantaina kaikki huipentuu itse häihin. Jäädään monen muun häävieraan tavoin Jessen kanssa Långvikin kylpylähotelliin yöksi, mitä luksusta! Sunnuntaista alkaakin lomasuunnitelmat käydä toteutukseen ja ensi viikolle on vaikka mitä kivaa ohjelmaa, koska myös Jessellä on ensi viikko vapaata.


Tähän mennessä parhaita asioita kesässä on ollut:

1. Hitaat aamut ja mahdollisuus mihin tahansa. On ollut ikävä sitä, kun voi herätessä päättää mitä sinä päivänä tekisi. Aamukahvi, lastenohjelmat, leikkiä ja ulkoilua. On ollut myös ihana voida tehdä extempore -reissuja esimerkiksi Paraisille, jossa olen käynyt kolmistaan poikien kanssa useamman kerran nyt kesän aikana.

2. Yhteiset hetket. Niitä ei ole ollut turhan paljon, mutta ne on olleet sitäkin tärkeämpiä. Sunnuntaina lähdettiin nauttimaan helteestä Oittaan rannalle, jossa hengailtiin ja syötiin vesimelonia. Jesse ja pojat leikkivät rantavedessä, juteltiin ja oltiin vaan.

3. Ystävät. Viime aikoina olen nähnyt ystäviä enemmän kuin "tavallisesti". Olen käynyt syömässä, tyttöjen illoissa, käynyt kävelyllä, kahvitellut ja tehnyt reissun maauimalaan. Välillä jumitun kotiin ja joudun muistuttamaan itseäni ystävien näkemisestä ja sen tärkeydestä, joten olen iloinen että olen nähnyt heitä, koska ystävistä saa paljon voimaa.  

Mikä teidän kesässä 
on ollut huippua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3