Sivut

torstai 6. heinäkuuta 2017

Katsaus kahden viikon lomaan

Nyt on lomailtu tältä erää ja paluu arkeen tapahtui eilen ensimmäisen loman jälkeisen työvuoron merkeissä. Kaksi viikkoa meni ihan hujauksessa, mutta eniten loma tuntui lomalta viikonloppuisin, kun sai nauttia vapaasta. Iltaisin oli aikaa olla yhdessä ja sai aikaan enemmän. Sain kamerani huollosta onneksi juuri ennen loman alkua ja pääsin kuvaamaan entiseen tapaani.


Tein peräti kaksi extempore-yön yli reissua Paraisille poikien kanssa, käytiin Angry Birds -leikkipuistossa useamman kerran, oltiin rannalla ja syötiin eväitä, vietettiin juhannusta ja mökkeiltiin useampi päivä, nautittiin mansikoista, herneistä ja kirsikoista, tehtiin lukuisia lenkkejä sekä pyörillä että potkulaudoilla, vietettiin aikaa asukaspuiston ulkotoiminnassa, näin ystäviä, järjestin kakkukahvit ja kävin kerran juhlimassa. Toissapäivänä taputeltiin loma käymällä ensimmäistä kertaa maauimalassa. Pääsin kerrankin uimaan, koska vesi oli inhimillisen lämmintä ja meillä oli niin kivaa, että useampi reissu sinne on tehtävä tämän kesän aikana.


En tehnyt mitään sen "suurempaa", mutta kaikki edellä mainittu riitti luomaan rennon ja omalla tavallaan ikimuistoisen loman. Parasta oli tosiaan se, ettei koko päivää tarvinnut suunnitella iltavuoron mukaan, viikonloput oli vapaata ja iltaisin saatiin olla yhdessä. Loman viimeiset kaksi viikkoa starttaa heinäkuun lopulla, mutta sitä ennen muutama viikko reipasta työntekoa! Ehdin kylläkin touhuta ennen lomaa jo kaikenlaista, koska poikien kanssa on mentävä ja keksittävä tekemistä. Eilen tehtiin lenkki metsässä, leikittiin kahdessa eri leikkipuistossa, vetäistiin vielä yksi rundi potkulautojen kanssa ja suursiivottiin koti ennen kuin lähdin iltavuoroon.

Kivaa loppuviikkoa teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3