Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Terveisiä Tukholmasta!

Olin viikonlopun reissussa vanhempieni kanssa. Käytiin päivä Tukholmassa -tisteilyllä ja Tukholma oli yhtä ihana kuin aina. Kierreltiin, käytiin kaupoissa ja kahvilla. Ostin Åhlensilta vauvalle suloisen Mini Rodinin kietaisubodyn, dalahästit tuo mieleen Ruotsin. Lagerhausista tarttui mukaan muutama pikkujuttu, kuten lempparisiivoussuihke ja lasinen vesipullo. Pidin kiinni myös perinteestäni ostaa ruotsalaisia lehtiä ja irtokarkkeja, lehdiksi valikoitui tällä kertaa raskausaiheiset Mama ja Vi föräldrar Gravid. Olen lukenut jo kertaalleen molemmat ja tykkään kummankin sisällöstä. Inspiroivia äitejä, juttuja vanhemmuuteen ja perheeseen liittyen, erityylisiä lastenhuoneita ja hyviä vinkkejä.


Inspiroitumisesta tuli mieleen Åhlensin lastenosasto. Siellä oli kaikkea kaunista ja nyt ajankohtaisena katselin tietysti vauvanurkkaukseen sisustusdetaljeja ja vauvalle tarvikkeita. Upeita pastellisävyjä, pehmeitä materiaaleja, suloisia yksityiskohtia. Teki mieli ostaa vauvalle vaikka mitä, mutta pitäydyin vielä pelkässä bodyssa. Tukholmashoppailujen lisäksi ostin pojille tuliaiset laivalta, muutaman kasvonaamion ja sain Guccin Guilty -hajuvesipaketin ja Sensain korostustuotteen.


Tukholman reissu oli oikein onnistunut. Rentouduin, nukuin, tein muutaman hyvän löydön, söin hyvin, join lasin alkoholitonta kuplivaa molempina iltoina ja vietin aikaa vanhempieni kanssa. En usko, että teen enää samanlaista matkaa ennen vauvan syntymää, joten tämä tuli hyvään saumaan. Nyt jaksan ahertaa töissä vielä puolitoista kuukautta ennen kuin jään lomalle ja elämämme mullistuu. 

Ihanaa uutta viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Moikka! Oon lukenut pitkään blogiasi, tämäkin oli niin kiva postaus niin kuin kaikki! :)
  Ja aivan ihana vauvamassu sinulla on! :) Meillä 3 ja 5 vuotiaat lapset ja ehkä kolmas muutaman vuoden päästä haaveissa, vauvamasua onkin jo niiin ikävä :)
  -Henttu

  VastaaPoista
 2. Moi , voisitko tehdä postauksen tyttö ja poikavauvojen odotuksen eroista? Tähän asti, onko erilaiset oireet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kivasta ideasta, kirjoitin siitä nyt :)

   Poista
 3. Missä vaiheessa sun opiskelut on, teetkö jo oman alan töitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistuin reilu vuosi sitten. Olen vielä samassa työpaikassa kuin aikaisemmin, suunnitelmana siirtyä oman alan töihin hoitovapaan jälkeen, kunhan löytyy hyvä työpaikka :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3