Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pääsiäisvapaat & kuulumiset


Vihdoin alkoi kauan odotetut pääsiäisvapaat ja työt ja dagis kutsuu vasta tiistaina. Kulunut viikko on ollut tavallista raskaampi, koska Jesse on tehnyt lisäkeikkaa varsinaisten töidensä ohella. Onneksi kyse ei ole pitkästä pätkästä. Ajankohta lisähommille on sikäli ollut hyvä, koska olin aamuvuorossa koko viikon eikä lastenhoidon kanssa tullut ylimääräisiä sumplimisia. Tällä viikolla ollaan käyty ulkoilemassa vointini niin salliessa ja kyläilty, pojat ottivat kylpymaratoneja, maalattiin vesiväreillä pääsiäismunia, rakennettiin auto- ja junaratoja ja katsottiin Risto Räppääjä -elokuva, mikä on yksi poikien suosikeista tällä hetkellä. Eilen käytiin poikien ja äitini kanssa metsäretkellä, missä riitti ihmeteltävää ja pojat tutkivat innoissaan käpyjä, keppejä ja puroa. Illalla Jimin kummitäti kävi kahvilla ja pojat esittelivät autorataansa.

Tänään mentiin Jessen kanssa testaamaan vaunuja Punavuoren Peikkoon Helsingin Lauttasaareen, koska siellä myydään Bugaboo -merkkiä ja ihania lastenvaatteita. Löysin alerekistä suloisen Mini Rodinin yksisarvis-bodyn, mikä ostettiin vauvalle. Pojilla on samaa kuosia olevat vaaleansiniset shortsit, niin nyt kolmikko voi samistella. Saatiin loistavaa palvelua ja löydettiin meidän tarpeisiin täydellisesti sopivat vaunut. Päädyttiin Bugaboon Donkey2Mono -malliin, missä on vaunukopan/istuimen vieressä sivukori, mutta siitä huolimatta vaunut tuntuu riittävän kapeilta. Tilataan vaunut vähän lähempänä kesää, ettei niitä tarvitse säilyttää useampaa kuukautta meillä tarpeettomina. Vaunujen kanssa ostetaan samalla yhteensopiva turvakaukalo, telakka ja adapterit, millä kaukalon saa kätevästi napsautettua kiinni vaunujen runkoon. Nyt ollaan taas vähän valmiimpia vauvaa varten, kun kaikki suurimmat hankinnat on tilausta vaille valmiina. Reilu kolme kuukautta laskettuun aikaan, jännittävää!       


Huomisen ohjelma määräytyy aika pitkälti Jessen hommien mukaan, mutta mennään ainakin vanhemmilleni syömään ja heti aamusta pojat saavat etsiä pääsiäismunia. Tällaiset rennot pyhäpäivät tasoittaa mukavasti arkea. Nyt voi melkein jo toivottaa hyvää huhtikuuta! 

2 kommenttia:

  1. IHANA body <3 ja super hyvä valinta nuo vaunut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Harmittelin jo, kun body oli loppunut nettikaupasta, mutta onneksi liikkeestä löytyi vielä <3 En malta odottaa, että pääsen vaunuttelemaan pikkuneidin kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3