Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2019

Helsingissä lasten kanssa

Vietin lasten kanssa vapaapäivää perjantaina, jolloin käytiin Helsingissä. Tällaiset päivät vaativat minulta tietynlaista fiilistä, tiedättehän, julkisilla yksin liikenteessä kolmen lapsen kanssa. Meinattiin myöhästyä junasta, mutta onneksi ehdittiin muutamalla juoksuaskeleella. Se oli tietysti pojista hauskaa ja matka alkoi kivasti.

Käytiin Marsaanalla (pr-toimisto) keskustassa, jossa pääsin tutustumaan Cellbes -merkin kesämallistoon ja samalla nautittiin herkullista aamiaista. Marsaanalla on kiva käydä tapahtumissa, kun he ottavat lapset niin ihanasti vastaan. Pojat söivät mansikoita ja katsoivat puhelimestani aamun lastenohjelmia. Kävin sovittamassa muutamaa vaatetta ja sain mukaani valkoisen nätin, yksinkertaisen pellavapaidan ja kesäiset ananaskorvakorut.

paita ja korvakorut saatu / Marsaana / Cellbes 


Ellen nukkui suurimman osan ajasta ja pojat leikkivät toimistolla olleen koiran kanssa. Vierailu meni hyvin ja pojista oli jännittävää olla mukanani "työjutuissa". Marsaanalta mentiin Stockmannin leluosastolle pyörimään poikien toiveesta.

Stockan leluosaston vieressä on hyvät tilat vaipanvaihdolle ja syöttämiselle, joten piipahdan siellä yleensä aina jos olen lasten kanssa keskustassa. Löytyy myös mikro, vesipiste, syöttötuoleja jne. bonuksena hyvä näköala.

Pojat katselivat leluja, rakensivat legoilla ja kertoivat synttärilahjatoiveitaan. Ostettiin vielä ennen lähtöä pioneja, jotka kuuluvat ruusujen ohella suosikkikukkiini. Kotimatka meni hyvin, pojat istuivat vieressäni ja katsoivat ikkunasta maisemia. He kyselivät tuttuun tapaan kaikenlaista ja saivat muutaman kanssamatkustajan hymyilemään.

Hyvin sujuneet reissut ja mukavat päivät antavat kaivattua vastapainoa niille huonommille.

Liikutteko te paljon 
lasten kanssa eri paikoissa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3