Sivut

torstai 22. elokuuta 2019

Olohuoneen vihreä samettirahi


Meillä on ollut olohuoneessa jo vajaan vuoden verran vihreä samettirahi. Sain siihen liittyen kysymyksen Instagramissa ja tajusin, etten ole esitellyt sitä mitenkään, vaikka se on yksi olohuoneen lempihuonekaluistani!

Rahi on Ikeasta, Strandmon. Näin sen löytönurkassa enkä ensin raaskinut ostaa sitä, koska ajattelin vihreän sävyn olevan "kausi-ihastus". En kuitenkaan saanut sitä mielestäni ja lopulta Jesse kävi hakemassa sen. 

Hankinnasta on nyt tosiaan noin vuosi ja rakastan rahia edelleen. Vihreä sävy on kaunis ja sopii olohuoneeseen vuoden ympäri, koska meillä on muuten niin neutraalia ja vaaleaa. Vihreä tuo kontrastia sisustukseen ja sametti tuntuu ylelliseltä.


Yleensä rahi on seinää vasten tv-tason vieressä, mutta toisinaan siirretään se sohvapöydän luo, kuten kuvissa. Lapset tykkäävät loikoilla rahilla ja pojilla se on ollut muutaman kerran mukana temppurataleikeissä, mutta se on kestänyt hyvin eikä samettipinta ole kärsinyt lainkaan. 

Muutama ystävä on ollut ihmeissään siitä, että meillä on jotain näin näkyvää vihreää, kun tyylini muuten on niin vaaleaan menevä. Jokin siinä vaan viehättää! 

Mitä te tykkäätte?

2 kommenttia:

 1. Ihana vihreä!

  Ite en ole sinisen fani yhtään, mutta joku äkillinen petrolinsinisen kaipuu on iskeny. Muutama sohvatyyny ja tuikkukuppi on tyydyttäny toistaseksi, katotaan kokoseinämaaleja ja verhoja myöhemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on tosiaan hyvä aloittaa muutamalla pienemmällä jutulla alkuun joo, vaikka petrolinsininen on kyllä tosi kiva väri ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3