Sivut

torstai 3. lokakuuta 2019

Pink October & muita lokakuun juttuja


Lokakuu on alkanut hyvin, vaikka meillä on ollut pientä säätöä. Ellen on nukkunut muutaman viikon huonosti ja öisin on oltu enemmän hereillä kuin nukuttu. Hänelle on tulossa poskihampaat, joiden takia hän on ollut myös tavallista itkuisempi. Valoa näkyy tunnelin päässä, sillä viime yön hän nukkui heräämättä. Olin jo unohtanut miten hyvältä se tuntuu - ja miten väsynyt sitä onkaan, kun saa taas nukkua, ristiriitaista eikö! 

Tällä viikolla Jessellä on ollut paljon päivystyskeikkoja töissä ja tiistaina oli varsinaista säätöä, kun hälypuhelin soi juuri, kun olin itse lähdössä töihin. Onneksi näitä tilanteita on harvoin kun mennään näin pahasti ristiin ja onneksi meillä on ihana tukiverkko lähellä. Ellen meni vanhemmilleni ja pojat lähtivät dagiskaverin synttäreille papan (Jessen isän) kanssa. Ilta hoitui hyvin ja seuraava työvuoro on vasta lauantaina, jolloin Jessen päivystys on tältä erää ohi. We made it! 

Muita juttuja viikon varrelta: Lokakuu on pinkki kuukausi; Roosa nauha (4€, koko tuotto menee naisten syöpien tutkimuksiin), lasten ulkovaatteiden inventaariota, kalenterin läpikäymistä, kun tässä kuussa tuntuu olevan paljon kaikenlaista, sisustusjuttuja kotona mm. pampaheinät olohuoneessa, valokuvien tilaamista ja juoksulenkkejä.

Kivaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3