Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2019

Pohdintaa meidän kodista


Viikonloppu meni yhtä nopeasti kuin aina. Pojat pitävät kiinni rytmistään eli heräävät viikonloppuaamuisin 7.15. Eskariaamuisin heitä ei meinaa saada hereille edes klo 8. Nukkumaanmenoaika on aina sama 20.30 eli siitä se ei ole kiinni. He eivät vaan taida malttaa nukkua viikonloppuisin...

Olin lauantaina aamuvuorossa ja yllättävän pirteänä siihen nähden, että valvoin yön Ellenin kanssa. Loppupäivä meni kotona vauhdikkaissa merkeissä, kun saatiin veljieni lapsia kylään. Pojat ja Ellen olivat innoissaan, kun saivat leikkiseuraa ja tätinä oli tietysti ihana nähdä kaikkia. Tein ruokaa, syötiin vähän herkkuja ja oltiin vaan.

Eiliseen kuului käynti Ikeassa, päiväunet ja kahvittelua Jessen vanhempien luona. Tehtiin muutama täsmäostos Ikeasta ja Jesse suunnitteli kodin tulevia muutoksia.

 Ihana toppatakki - Lindex


Meillä on hieman ristiriitainen tilanne kodin suhteen. Jesse katselee jatkuvasti isompia asuntoja ja samaan aikaan suunnittelee nykyisen kodin pintaremonttia. Itse olin jo pitkään valmis muuttamaan, mutta nyt tämä nykyinen tuntuu niin vahvasti meidän kodilta ja paikalta, ettei olekaan mikään kiire. Olen tainnut rakastua kotiimme uudelleen... 

Fakta toki on, että tässä on meidän tarpeisiin olemattomat säilytysmahdollisuudet ja kaivataan enemmän tilaa. Jesse löysi läheltä potentiaalisen asunnon, jota käydään katsomassa. Ennemmin tai myöhemmin on muutto isompaan edessä.

Mitä teidän 
viikonloppuun kuului?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3