Sivut

keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Paraisilla taaperon kanssa


Olin Ellenin kanssa eilisen Paraisilla. Aamulla tuli sellainen fiilis, että voisimme lähteä käymään siellä. Ellen nukkui pitkästä aikaa koko yön, joten oli virtaa lähteä ajamaan reilu 1,5 tunnin matka saaristoon.

Ellenin kanssa on helppo matkustaa autolla, koska hän viihtyy yleensä hyvin. Hän katselee ulos, höpöttää ja välillä saattaa torkahtaa. Nyt hän nukkui koko menomatkan Kaarinan lastentarvikekirppari Seesamiin asti. Pysähdyttiin Seesamissa ja tehtiin pikainen kierros. Löysin Ellenille ihanan pörröneuletakin. Oli vaikka mitä herkkuja, mutta just meidän lapsille väärät koot. Jos sattuu pyörimään Turun suunnalla niin Seesamissa kannattaa käydä. Kiva, siisti ja viihtyisä kirppari, jossa huippu leikkipaikka lapsille!

Kirpparin jälkeen ajettiin Paraisille. Ellenin vaaleanpunainen karvatakki sai ihastelua kahdelta eri rouvalta, joille Ellen vilkutti kiitokseksi. Jostain syystä löydän Paraisilta aina jotain "spesiaalia" pientä ostettavaa, kuten tällä kertaa mm. puuvillaoksan K-kaupasta. Vaikka niitä olisi myynnissä meidänkin lähikaupoissa niin Paraisilla teen silti ne löydöt, hassua.

Yllätettiin mummini ja mentiin sinne päiväkahville. Ellen ujosteli alkuun, mutta ruoan jälkeen alkoi jo hymyilyttää. Oltiin mummilla muutama tunti, kunnes lähdettiin yhdessä ostoksille. Ellen työnsi rattaita ja mummi rollaattoria, hyvä kaksikko!


Käytiin Missionsbodenissa (Fredrikanaukio 3, Länsi-Turunmaan ruotsalaisen seurakunnan ylläpitämä kirpputori). Siellä tekee ihan mielettömiä löytöjä ja hinnat on max parin euron luokkaa! Tällä kertaa ostin vain itselleni muutaman vaatteen. Kympillä kaksi kaunista bleiseriä, hame ja kaksi juhlavaa paitaa.

Paraisilla käydään tietysti myös Honkkarissa, koska paljon muuta siellä ei ole. Valikoima on vaihtumassa ja yllätyin kotiosaston tuotteista ja niiden edullisista hinnoista. Me löydettiin mummin kanssa vaikka mitä. Hän sai tarvitsemansa matot ja viltin ja meille ostin mm. hienoja ja aidonnäköisiä tekokukkia sekä korin duploille. Pieni ostosreissu, mutta oli tosi mukavaa kierrellä yhdessä mummin kanssa.

Lähdettiin Ellenin kanssa ajelemaan kotiin päin puoli kuuden maissa. Puolet matkasta Ellen sinnitteli hereillä, kunnes nukahti ja heräsi vasta juuri ennen kotia seitsemän aikaan. Kotona hän roikkui kiinni veljissä, tanssi ja halusi heidän huomion. Selvästi oli ollut ikävä. Yllätyin, että Ellen nukahti illalla klo 21, vaikka oli nukkunut päivän aikana kolmet päiväunet yksien sijaan ja herännyt niin myöhään viimeisiltä unilta. Hän nukkui koko yön ja heräsi tänään vasta klo 8.

Päiväreissu meni siis todella hyvin ja varmasti lähdetään pian uudelleen. Kiva piristys keskelle viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3