Sivut

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Alkuviikon kuulumisia, sairastelua ja siivoamista

Olen jälleen ollut alkuviikon kotona flunssaisen Ellenin kanssa. Huomenna vaihdetaan vuoroja Jessen kanssa ja hän jää vuorostaan kotiin. Onneksi Ellenin vointi on kuitenkin sen verran hyvä, että jaksaa syödä ja leikkiä. 

Ensimmäinen sairastamisyö on yleensä aina pahin ja niin oli tälläkin kertaa. Valvoin kuunnellen Ellenin hengitystä ja silittelin häntä. 

Se hyvä puoli kotona olemisessa, että olen käynyt kaappeja läpi hyvän hetken sattuessa kohdalle. Olen kaivanut kevätvaatteet- ja kengät esille ja tehnyt niiden suhteen kartoitusta. Onneksi moni ulkovaatteista vielä sopii lapsille niin hankintalistalla keväälle on lähinnä kengät kaikille ja hanskoja pojille. 

Ollaan leivottu korvapuusteja, pesukone on pessyt monta koneellista pyykkiä, robotti-imuri pyörinyt alakerrassa ja päiväunet on nukuttu vierekkäin meidän sängyssä. Olen tehnyt kaksi kotitreeniä ja pohtinut tulevaisuutta. Lähestyvät synttärit ja jonkinlainen ikäkriisi... 

Ps. Vaatehuoneen palauttaminen varastohuoneesta vaatehuoneeksi toi esiin tämän ihanan haalean roosan maton, minkä ostin jo jonkin aikaa sitten Ellenin tulevaan huoneeseen. 

Nyt se pääsi tuomaan kevättunnelmaa ja sopivasti väriä olohuoneeseen. Ja kyllä - leikkimatto on myös kaivettu esiin Ellenin toiveesta, koska miksei!

Päivän paras juttu oli, kun Ellen tuli luokseni, rutistaen halasi ja sanoi "rakastan sinua"!      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3