Sivut

maanantai 1. maaliskuuta 2021

Helmikuu x6

Ihanaa päästä kirjoittelemaan taas. Kuulumiset tosin on pääsääntöisesti arkea: töitä ja kotona olemista ja lapsilla koulua ja dagista. 

Mukaan on mahtunut Jessen nilkan nyrjähdys, Ellenin sairastelu, huippuja kirppislöytöjä, ihana hiihtoloma (lomailin itsekin 3 päivää!), muutaman päivän reissu perheen kesken, hiihtämistä ja Ellenin ensimmäinen luistelukerta. 

Pojilla oli koulussa arviointikeskustelu ja kummallakin menee hyvin eikä huolenaiheita ole.

1 & 2: Parainen. Oltiin ihastelemassa merta upeana talvipäivänä. Pojat heittelivät kiviä avonaiseen kohtaan jäässä ja Ellen istui hiekalla ja leikki. Hän viihtyi samassa kohdassa koko sen ajan, mikä tuolla oltiin. Onneksi aurinko lämmitti ja ilma tuntui keväiseltä.   

Ensimmäistä kertaa aurinkolasit päässä tänä vuonna!

 

3 & 4: Kasnäs. Jos olen hehkuttanut Långvikin kylpylähotellia, niin hehkutan vähintään yhtä paljon Kasnäsia! Aivan mieletön paikka saaristossa, ympäristö, hotellihuoneet, aktiviteetit, kylpylä ja etenkin sen ulkoaltaat! Voin vain kuvitella miten upea paikka on kesällä. 

Alemmassa kuvassa näkee jotenkin todella hyvin Ellenin luonteen. Hän on sellainen hassuttelija ja esiintyjä, joka on täysin hurmannut veljensä.


5. Ystävänpäivä. Sain kukkalähetyksen kotiin ihanalta ystävältäni. Mikä piristys  <3

6. Rakkaat ja raskaat hetket Ellenin kanssa. Tammi-helmikuussa oli aika raskas ajanjakso Ellenin uhmailun kanssa. Hän on rauhallinen, kuuntelee ja tottelee normaalisti ilman ongelmia, mutta uhmakohtauksen sattuessa päälle meillä raikasi huuto. Sitä klassista: väärä muki, väärä lusikka, ei housuja päälle jne. 

Meillä on "onneksi" edelleen hyvin muistissa poikien uhma, joten tiedetään miten suhtautua siihen. Ehkä lohduttavinta on ajatella uhman kuuluvan lapsen normaaliin kehitykseen.

Nyt positiivisilla mielin maaliskuuhun ja kevääseen! Aurinko ja pitenevät päivät piristää ihan mielettömästi! Mitä teille kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3