Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Rakkaita muistoja ja onnellisia hetkiä


Selasin puhelimen kuvia ja tuli niin ihania muistoja mieleen, että tein niistä kollaasin. Joskus on kiva muistella menneitä ja "tajuta" mitä kaikkea sitä onkaan saanut kokea ja miten paljosta saa olla kiitollinen. xxxx
Vasemmalta oikealle: 

1. risteilyt - olin viime syksynä kahdella risteilyllä ja molemmilla kerroilla oli ihan mahtavaa! 

2. koti-illat - kynttilöitä, rentoilua, pimenevien iltojen fiilistelyä, sitä tavallista arkea

3. illanistujaiset - kuva on tyttöjen pikkujouluista; hauskanpitoa kavereiden kanssa

4. polttarit - voi että, ihana ilta! Yksin kotona ja Jesse mökillä, kunnes kaasot ja siskot ilmestyi oven taakse 50 cent soiden mukanaan herkkuja ja drinksuja ja siitä lähti käyntiin unohtumaton ilta! 

5. häät - elämäni paras päivä <3

6. jouluaatto - koko perhe koossa, traditiot, pitkä yhteinen ilta, valkoinen hanki ja onnellisuus

8 kommenttia:

 1. Mä satuin bongaa tän blogin just äsken ja alan heti lukee postauksia läpi. Vaikuttaa ainakin aivan ihanalta blogilta! <3

  Raskaus taitaa aika loppu suoralla olla jo? :)
  Tsemppiä loppu odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nyt on luettu postaukset läpi ja ensivaikutelman mukaisesti IHANA blogi!
   Voi että mitä olette jutunut kokemaan.... Siis keskenmenot, ylipäätään, että vauva/vauvat ei ole saanut alkuansa heti sormia napsauttamalta, vaan olette joutunut pettymään senkin takia.
   Kaksoisraskaus, mikä ihana yllätys!!! :)
   Mutta pelottavaa varmasti on ollut ja toi vuodelepo. Ei sitä edes itse osaa kuvitella kuinka rankkaa se on. :(
   Hienosti olet silti jaksanut ja olet jo noin pitkällä raskaudessa! Ei enään kauaa ja saat pienet rakkaat poikasi syliin ja pääsette vihdoin kotiin.
   Pitkä odotus palkitaan parhaimmalla tavalla. :)

   Itselle on tehty kaksi sektiota.
   Esikoinen syntyi hätäsektiolla rv 42. (Vaikee synnytys ja päädyttiin sitten sektioon)
   Kuopus tuli myös sektiolla rv 39+6. Se oli suunniteltu sektio. Oli kova synnytyspelko, koska esikon syntymä oli mitä oli, sekä kuopus oli perätilassa myös.

   Sen verran voin sektioistani viellä kertoa, että mä olen parantunut niistä oikeesti todella hyvin. Päässyt jo seuraavana päivänä kävelemään, nostaa vauvaa yms.
   Olihan se leikkaushaava toki kipee, mutta alle viikko särkylääkettä ja sitten olinkin jo ihan "kunnossa", eli ei sektio aina ole niin kamala juttu, mitä vois ajatella. :)
   Jos joskus meille vielä lapsia siunaantuu, niin sektioon menen automaattisesti, koska ei suositella alakautta synnytystä enään kahden sektion jälkeen.. :)

   Mutta kuitenkin. Kiva blogi, jään ehttomasti lukijaksi ja odottelen uusia postauksia. :) Olet kaunis!

   Kirjotan itsekkin blogia ja tykkään kovasti lukea muiden blogeja! Tälläset "raskaus blogit" saa kyllä mulle kovan vauvakuumeen! ;D

   Poista
  2. Kiitos paljon ihanasta ja kannustavasta kommentista Jenni! :) Helppoa tää ei todellakaan ole ollut, mutta palkitaan parhaalla mahdollisella tavalla :)
   Kiva ja helpottava kuulla, että toivuit niin hyvin sektioista. Mä oon kuullut lähinnä vaan niitä pelottavia kokemuksia ja kauhutarinoita pitkästä toipumisajasta yms. Toivottavasti mäkin toivun nopeasti ja pääsen kotiin mahdollisimman pian!

   Kävin lukemassa blogiasi, ihana! Sulla on tosi suloiset lapset ja IHANA lastenhuone! Siellä on kaikki niin vimpan päälle (vaikka välillä näyttääkin siltä miltä lastenhuoneen kuuluu näyttää leikkien jäljiltä;))

   Mahtavaa kesää teille :)

   Poista
  3. Kauhutarinoita minäkin olin kuullut ainoastaan, mutta oma kokemus yllätti ja toisen kohdalla en ois muuta ajatellutkaan, kun suoraan sektiota! :) Tsemppiä.

   Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Ihanaan Nanna! Ja kuinka upea sä oletkaan!!! Välillä sitä itse myös pysähtyy ja tajuaa kuinka onnelinen sitä onkaan.. huh.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! <3 Se on tärkeetä ja saa arvostamaan myös niitä elämän pieniä asioita :)

   Poista
 3. Ihana blogi sulla! <3 Löysin just äsken ja jään kyllä innolla seuraamaan masuasukkien kasvua ja tsemppaamaan sua! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3