Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

MAHTAVIA UUTISIA!!!

Lääkäri kävi äsken ja tapansa mukaan ihmetteli miten ollaankaan jo näin pitkällä. Kerroin, että tukilanka tuntuu puristavalta ja kipeältä erityisesti poikien liikkuessa ja potkiessa. Supistuksia tai muita oireita ei ole. 

Suureksi yllätykseksi lääkäri mainitsi sanan KOTI. Koti, minä, minä ja vauvamasu kotiin?! 

Kaikki on mennyt niin hienosti, että jos tilanne pysyy samanlaisena viikoille 33-34 niin pääsen kotiin jatkamaan lepoa. Uskomatonta. Sain tästä ihan uudella tavalla tsemppiä. Nyt on selkeä päämäärä! Toivottavasti vointi pysyy näin hyvänä eikä pojat ala näyttää tulemisen merkkejä seuraavien parin viikon aikana. 

Iloista maanantaita! xxxx
Ps. kuva ihanasta työkavereilta saadusta vaippakakusta! <3 

16 kommenttia:

 1. Ihana uutinen :)
  Tsemppiä ! Toivotaan että pääset käymään kotona ennen poikien tuloa <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava juttu ja ISO hatunnosto sinulle, kun olet näin kauan jaksanut olla osastolla aivan täysin masentumatta! :) Itse makoilin osastolla vaivaiset kaksi ja puoli päivää ennen kuin päästiin tositoimiin ja sekin aika tuntui pitkältä. Hurjan paljon tsemppiä, eiköhän kaikki mene hyvin kun jo noin pitkälle olette päässeet, pojat ja sinä :)

  VastaaPoista
 3. Todellakin mahtavia uutisia! Hyvä, että siellä menee hyvin :)

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman ihania uutisia ! jeij <3 peukut ja varpaat pystyssä että pääsette kotoilemaankin vielä ennen h-hetkeä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! :) Ei ole enää kauaa kun koti odottaa ellei sitten pojat ole maailmassa ennen sitä joka sekin mahtavaa mutta toki niillehän se parempi jos sinnittelevät vielä hetken!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania uutisia! niin onnellinen puolestanne!! :) Hyvä pojjjaaat!! <3 Ja nanna :)

  VastaaPoista
 7. Olipa hieno uutinen :) Olen vasta liittynyt lukijaksi, joten kauan olet ollut nyt sairaalassa ja miksi?

  VastaaPoista
 8. Ihana uutinen!!
  Toivottavasti pääset käymään vielä masun kanssa kotona! Täällä on peukut pystyssä mammalla ja vauvalla ;)

  VastaaPoista
 9. Tätä on odotettu kyllä! :) jee! Varmasti suuri helpotus :) hurjasti onnea teille kaikille! <3

  VastaaPoista
 10. Tuli kyllä hymy huulille itsellekkin lukiessa. :) Toivottavasti pääset kotiin lepäämään. Sairaalassa olo oli kyllä kurjaa vaikka itse olinkin "vaivaisen" viikon. Hienosti olet kuitenkin jaksanut! <3 Enää ei ole pitkä aika.

  VastaaPoista
 11. Oi että ihanaa ihanaa!!! Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja pääset kotiin vielä <3

  VastaaPoista
 12. No johan oli hyvä uutinen! Nyt tiedät, että kävi miten kävi, niin sairaalasta pääset jo alle kuukauden kuluttua - ja ehkä vielä pojat mahassa, sehän olisi tosi upea juttu.

  Viimeinen kolmannes kaksosten odotusta oli kyllä aika tuskaa, mutta _niin_ sen arvoista, kun esikoisen syntymästä tiesi millaista se oli kun vauva olikin siinä vaiheessa jo Lastenklinikalla. Niin että toivottavasti saat kärvistellä vielä monta monta viikkoa ison mahan kanssa, ensin sairaalassa ja sitten vielä kotonakin. :D

  VastaaPoista
 13. No olipas aivan ihania kuulumisia! Uskon, että sydäntä sykähdyttää ajatus kodista ja antaa tosiaan motivaatiota makoiluun, kun aamukampa on tiedossa ja jotenkin inhimillisen mittainen :) Pääset kotiin siis joka tapauksessa jo muutamien viikkojen päästä, joko mahan kanssa tai ilman. Ja jos vaikka pojat päättäis syntyä lähiaikoina, niin kaikki kriittisimmät viikot on jo joka tapauksessa ohitettu. Mun yksi läheinen on lastenneurologi ammatiltaan, ja hän on aina sanonut, että kunhan 30. viikkoa saadaan kasaan niin sen jälkeen vauvat pärjää tosi hyvin. Niin että nyt hymy korviin! (Taitaa onnistua ilman kehoituksiakin :))
  t. Anna

  VastaaPoista
 14. Vastaan kaikille nyt yhteisesti, että kiitos ihanista kommenteista! <3 mul on mahtavia ja hengessä mukana olevia lukijoita! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3