Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

29.VIIKKO

Uusi viikko pyörähti käyntiin eilen, mutta postaus tulee vasta tänään. Viikonloppu alkaa, mikä tarkoittaa, että täällä juodaan aamukahvin lisäksi lounaskahvit ;) Mulla on muutamia jaksoja katsomatta parista sarjasta ja ajattelin myös toteuttaa toivotun vauvantarvike-postauksen! Näillä virikkeillä uskon selviäväni tästä (ja ehkä huomisesta?) päivästä ilman vieraita.  

Masu kasvaa ja pojat myllää paljon. Nyt oon alkanut ehkä tuntea kohdun kasvukipuja. Masu tuntuu työntävän ulospäin enemmän kuin pystyn venymään. Masu on tosi pinkeä ja vähän kipeä. Välillä on hankala hengittää, kun pojat pakkautuu ylöspäin. Aikaisemmin pojat oli selkeästi ryhmittyneet eri puolille mahaa aika alas, nyt kaverit pysyttelee ihan kiinni toisissaan. Eilen ultrattiin pikku-ultralla (jotta paikannettiin poikien sydämet ja saatiin otettua sydänkäyrä) ja pojat oli ihan kiinni toisissaan, silitteli toisiaan ja toinen vilkutti mammalle :) Ihailtiin kätilöiden kanssa myös A:n sivuprofiilia ja suloista nenää.

Pojat työntyy masun pintaan monta kertaa päivässä. Aikaisemmin tätä teki vaan B, mutta nyt molemmat. Pää, selkäranka ja peppu työntyy niin pintaan, että pikkuisia voi silittää ja tavallaan pitää kämmenellä :) Uskomattomalla voimalla sieltä jo pusketaan! Pojat reagoi isin ääneen, hereillä ollessaan siellä aletaan potkia ja "vastata" isin jutteluihin.  

Sydänkäyrän ottaminen on poikien jokapäiväinen leikkihetki. Antureita on kiva potkia ja just, kun ollaan löydetty hyvä kohta ja kiinnitetty anturi vyöllä, on aika karata. Pojat tekee selkeästi tiimityötä keskenään, välillä molemmat on yhden anturin kimpussa. Naurattaa nää meidän masuvintiöt!
On siis ihan tavallista, että käyrien ottamisessa menee tosi pitkään ja lopulta täytyy pyytää kaksi lääkäriä paikantamaan sydämet ultralla. xxxx 

Nyt kohti kolmeakymppiä! Hyvää viikonloppua! :) 

20 kommenttia:

 1. Mä oon koko kevään kärvistelly ja odottanu blogipäivityksiä, ei sitten tosiaan tullut edes mieleen että sulla vois olla uus blogi... :D Nojoo, sama pää kesät talvet. Paljon tsemppiä loppuodotukseen, mä jatkan peukkujen pitelyä ja nimipaljastusten jännäilyä! :)

  -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, voi ei! Mun on pitänyt jo ties miten pitkään laittaa sinne linkkiä tänne. Jotenkin se on vaan jäänyt! Hyvä, et löysit kuitenkin ;)
   Kiitos! :) Ihanaa kesää!! :)

   Poista
 2. Onnea että olet päässyt jo näin pitkälle. Ihailen sun asennetta ja positiivista ajattelua aina vaan :)!!

  t. Neljättä odottava

  VastaaPoista
 3. Melkein itku tuli kun tämän luin..Niin sitä vaan koko ajan uusi viikko alkaa, jee!:D

  Hyvää viikonloppua myös sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kohta jo 30 viikkoa teillä kasassa. :)

  Hauskaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 5. Jos pojat nyt päättäisivät syntyä, selviytymisen mahdollisuudet olisivat varmaan hyvät :) vai mitä lääkäri on sanonut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivat juu, lääkäri sanoi eloonjäämismahkujen olevan hyvät jo viikolla 26. Nyt on tietysti myös paremmat mahdollisuudet sille, ettei keskosuuteen liittyviä ongelmia tule ja mahdollisuudet paranevat päivittäin! :)

   Poista
 6. Onneksi olkoon uudesta viikosta! Nyt olette jo pidemmällä kuin me esikoisen kanssa päästiin. :)

  Toi hengenahdistus kuulostaa niin tutulta, kaksosia odottaessa mä välillä mietin, pitääkö lähteä sairaalaan kun ei vain happi kulje, kun vauvat painoi keuhkot niin lyttyyn. No, makuulla se onneksi aina vähän helpotti. Ja kyllähän ne kylkiluut sitten antaa tilaa...

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) teidän esikoinen antaa meille uskoa ja toivoa! :)
   Ai suakin vaivasi se! Etenkin nukkumaan mennessäni tuntuu, että lisähappi olis tarpeen! Kamala tunne. Mutjoo, eiköhän ne kylkiluut anna tilaa! :D

   Poista
 7. Kiva lukea taas teidän kuulumisia!
  Hienosti aika mennyt etiäpäin! Jaksamista vielä odotteluun! Olet sitkeä mamma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! :) samoin sinä, onnea pikkusöpöliinistä!!

   Poista
 8. Nyt tsempit että pääsette sinne kolmekymppisiin :D Kiva lukea kuulumisia, täällä mä aina jännään!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa lukee että näin pitkälle pääsit kaikesta huolimatta! Paljon jaksamisia sinne, vaikka varmasti ei helppoa oo. Viikon päästä sitten luetaan 30. viikon postausta!! :)

  http://kasvarauhassapikkuinen.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) kolmekymppisiä ootellessa!
   Paljon onnea raskausuutisista! Ihanaa :)

   Poista
 10. Kiitos! :) Kyllä vauvakuume on täällä kasvanutkin ja kyllä on ollu kova homma olla hiljaa kun tätä sun blogia lukee. Ihanaa että kaikesta huolimatta jaksat niin positiivisesti kirjoitella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti :) yritän parhaani, täytyy koittaa löytää positiiviset puolet asioista :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3