Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Babytyyliä SkotlannistaPojat tulee saamaan tosi ihania vaatteita Skotlannista parin viikon päästä. Ihana siskoni asuu siellä ja tein sille ostoslistan Asdaan, josta se käy ostamassa supersuloisia juttuja pojille! Toivottavasti kaikki mun toivoma löytyy kaupasta ja ennen kaikkea -mahtuu matkalaukkuun!
Innostuin Asdan nettisivuja selatessa, kun siellä on sellaisia vaatteita mitä Suomesta ei helposti ja ainakaan edullisesti löydä. Tähtikuviota, hillittyjä ja kauniita värejä, kivoja settejä..!

Listalla on huppupyyhkeitä, lakanat, "kuolakaulurit", tossut, sukkia, vauvapeitot, nallerätit, muutamat collegehousut, parit tumput, ohuet minipipot, kengät ja 3 erilaista settiä. Setit on ehdottomasti mun suosikit! Oikealla alareunassa oleva setti maksaa 10£(!!) ja sisältää vaikka mitä. Mun sisko on ostanut jo samaisen setin sinisenä tähtikuvioisena tulevalle kummipojalleen ja nyt toinenkin pojista saa oman setin.

Suurin osa vaatteista on kokoa tiny baby (vastaa Suomen kokoa ~50cm). Muutama kokoa first size (~56cm). 

En malta odottaa näiden saapumista! Eikö oo ihania? xxxx  

kuvat täältä

8 kommenttia:

 1. Saakohan tuolta tilattua jotenkin Suomeen? Aivan ihania! Just tuollaisia vaatteita mäkin haluaisin mun pojalle :) ja tosi halpoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida saada, toimitus pelkästään UK:n sisällä :( Niin on, piti karsia tosi paljon ku olin ostamassa ihan liikaa :D Pidän mielessä et säkin tykkäät tuon tyylisistä jos bongaan samankaltaisia jostain mistä saa tilattua Suomeen :)

   Poista
  2. Höh, oli niin ihania :( joo ilmoita mulle heti!! :))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! :) Oli vaikea päättää mitä ostaa ku olisin halunnut tyyliin kaiken! :D

   Poista
 3. Multa löytyy tuommoiset tähtikengät pojulle, ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mistä ostit ne? En oo nähnyt tuollasia muualla ku Asdassa! Tosi ihanat <3

   Poista
  2. Se oli joku verkkokauppa Suomessa :) Varmaan noissakin on joku yksityiskohta ero :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3