Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Äitiä hemmotellaan

Kävin melkein puolen vuoden tauon jälkeen kampaajalla! Oli ihanaa ja sieltä lähtiessäni mietin taas miksen käy useammin, kun se tuntuu niin luksukselta ja siitä tulee itselle tosi hyvä mieli. Todellista hemmottelua! Mulla oli ihan jäätävä juurikasvu, mikä ihan oikeasti masensi osastolla maatessani ja silloin vannoin meneväni heti pois päästessäni kampaajalle. Jesse jopa lupautui maksumieheksi (voisin tehdä listan siitä mitä kaikkea se niiden 8 viikon aikana lupaili, lista on pitkä :D).
No, 4 viikkoa tässä vierähti synnytyksestä, mutta eilen maltoin ottaa aamun itselleni ja kävin kampaajalla.
Ennen
Tehtiin yllättävä veto ja toiselle puolelle päätä tuli yksittäinen punapinkkiraita piristämään! :) Värjättiin tyvi vaaleaksi, leikattiin huonot latvat pois ja kerrostettiin kevyesti. 

Jälkeen
TYKKÄÄN, nyt on tosi hyvä mieli ja aamuisin ei enää ärsytä miettiä miten hiukset laittaisi, kun ne näyttää nyt terveiltä ja kauniilta! Seuraava äidin hemmotteluhetki on, kun lakkaan kynnet huomenna ja teen kasvonaamion. Millaisia hemmotteluhetkiä teillä on? xxxx  

5 kommenttia:

 1. Oi, tuo todellista hemmottelua onkin! :)
  Ja näyttää oikeen hyvältä! Pinkki raita on kiva piristys ehdottomasti! :)

  Mulla oli myös eilen pientä piristystä. Nimittäin sain ripsipidennykset!
  Lisää juttua tässä jos haluut lukasta;
  http://jenni-kristiina.blogspot.fi/2013/07/uudet-ripset.html

  :) Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :)

   Kävin lukemassa sun postauksen. Näytät tosi kauniilta ja ripset on upeat! Mulla oli myös pidennykset tosi pitkään. Luovuin niistä pakon edessä, kun en vuodelevosta päässyt huollattamaan niitä :( Harmittaa! Nyt oon ainakin kesän ilman, katsotaan jos ottaisin ne taas syksyllä. Sun ripsiä kun katsoo niin haluisin pidennykset nyt heti justiinsa! :D Oot ihana! <3

   Poista
  2. Oot myös ihana!! :) ja sun pojat on niin suloset, voi että :)
   Ripset kyllä helpottaa arkea paljon! :)

   Poista
 2. Meillä on miehen kanssa välillä silleen, että se hieroo mun jalkoja ja mä teen sille tyylii jonkun savinaamion kasvoille :D Itse tykkään laittaa kynsiä ja koristella niitä, mutta tuntuu että aikaa on usein liian vähän siihen. Kesäsin toki mulla on "pakko" olla lakatut varpaankynnet ;) Yhtenä hemmotteluna pidän säännöllistä käyntiä hieroojalla. Jos olisi enemmän varaa, niin kävisin varmaan säännöllisesti ottamassa rakenne/geelikynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! :) Sulla on mahtavia hemmottelukeinoja!! Haluaisin mennä hierojalle, en oo ikinä käynyt. En vaan saa ikinä aikaiseksi varata aikaa!? Se on varmaan hemmotteluista paras! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3