Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mökillä

Oli ihan huippukiva viikonloppu Jessen kanssa mökillä. Oli jotenkin niin ihanaa ja kaivattua, että sai vaan olla. Kotona sitä tulee koko ajan tehtyä jotain, vaikka miten ajattelen pitäväni vapaapäivän tai edes vapaahetken. Yhtäkkiä vapaa onkin mennyt kaikenlaiseen tekemiseen ja eniten siinä rasittaa se miten paljon stressaan ajankäytöstä. Mietin jatkuvasti milloin teen mitäkin ja miten ehdin tehdä kaiken. Huh. No, mutta mökillä sain ladattua akkuja. Nautin auringosta; oleilusta; hyvästä ruoasta, pelasin lautapelejä, nukuin pitkään ja uitin jalkoja järveen kauniina kesäiltana. 
Tänään meitä odotti kaksi ihanaa pikkukääröä sairaalassa. Ikävä oli kova! Pojilla on kaikki hyvin. Eilen mun vanhemmat kävi poikien luona ja saivat tehdä klo kolmen hoidot :) Hienosti oli mennyt ja varmasti kaikki nauttivat.

Huomenna aamulla meen taas sairaalaan. Meillä on luvassa kengurumuskari ja musiikkiterapia: paljon laulamista ja sylittelyä luvassa siis. xxxx  
  

2 kommenttia:

  1. Heippa :-) ihana blogi, joten liityin lukijaksi. Pistäydy meillä kun ehdit. tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Ihanaa lukea että teillä menee hyvin.<3 Oon niin tavattoman onnellinen teidän perheen puolesta. Pojat ovat niin valloittavia, upeat nimetkin heillä! Sä oot kyllä supermutsi isolla ässällä! Go mami go!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3