Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Aktiivista elämää

Viikonloppu meni tosi nopeasti. Olin monta kertaa istahtamassa alas ja vastaamassa kommentteihin, kirjoittamassa postausta ja vastaamassa sähköposteihin, mutta aina se keskeytyi jostain syystä. Oltiin paljon liikkeellä viikonloppuna ja mä olin perjantain ja lauantaipäivän yksin poikien kanssa, joten se saattoi vaikuttaa siihen, että olin aika varattu koko ajan ;) Jesse oli perjantaina työpaikan virkistyspäivässä, mikä venyi pitkälle yöhön.
Oltiin perjantaina Jimin kummitädillä ja sieltä mentiin (ekaa kertaa poikien kanssa) yökylään 
 anoppilaan

Anoppilassa, arvatkaa kumpi on kumpi ;)
Oli muuten aikamoinen pakkaaminen! Meni varmaan pari tuntia, kun mietin mitä kaikkea tarvitaan, missä pojat nukkuu, paljonko otan mitäkin yms. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin eikä mitään puuttunut.  Ollaan myös pikkuhiljaa viety sinne kaikkea tarpeellista, samoin kun toiseenkin mummilaan. Käydään molemmissa mummiloissa niin usein, että sieltä on hyvä löytyä vaippoja, puhdistuspyyhkeitä, korviketta ja tuttipulloja.  

Jimi nukkui anoppilassa mun vieressä ja Theo äitiyspakkauslaatikossa. Tepi viihtyy siellä tosi hyvin. Tällä hetkellä Tepi nukkuu myös kotona siinä laatikossa. Pojat on jo niin isoja ja pitkiä, etteivät enää mahdu poikittain sänkyyn. Pojat eivät voi myöskään nukkua jalat vastakkain pitkittäin, koska päätyä pitää nostaa refluksin takia. Mennään ostamaan ensi viikolla toinen samanlainen pinnasänky, se on meille varattuna Baby Stylessa. Alkuun vaihtelin laatikossa nukkuvaa, mutta Tepi viihtyy siinä selkeästi paremmin. Anoppilassa pojat nukkui kuin unelma! Heräsin Tepin pieneen kitinään neljän aikaan. Menin laittamaan maidot, nostin pojan sänkyyn ja vaihdoin vaipan ja syötin. Huone oli pimeänä ja oli ihan hiljaista (ei muutenkaan seurustella öisin). Tepi söi tasaiseen tahtiin ja jatkoi heti unia laatikossa. Ei avannut silmiään kertaakaan! Jimi ei edes herännyt syömään silloin ja otin riskin enkä herättänyt syömään, vaikka yleensä herätän, että yhteinen rytmi pysyy eikä toinen herää siitä tunnin päästä. Onneksi riskeerasin, koska me kaikki nukuttiin tyytyväisinä aamukasiin asti, jolloin syötin molemmat. Aamulla oli ihan eri fiilis kuin yleensä. Jos yöt menisi aina tuohon tyyliin niin me oltais varmaan ihan eri ihmisiä Jessen kanssa, hah!

Tepi ottaa iisisti päikkäreillä
"pitäskö pinniksessä muka nukkua?" -Jimi
Huomenna meille tulee kuntoutusohjaaja käymään poikien jatkohoitosairaalasta. Me keskustellaan mua askarruttavista asioista, vellin aloittamisesta ja mietitään poikien päivärytmiä ja nukkumista. Luulen, että siitä on apua. Samalla myös punnitaan pojat, nyt on paukkunu neljän kilon raja jo varmaan aikalailla! ;)

Jes, huomenna on maanantai = Erilaiset äidit ! <3 Kuinka moni katsoo Erilaisia äitejä? xxxx   

12 kommenttia:

 1. Erilaiset äidit on ihan parasta! :) Ja kiva, että pojat on antanut sun nukkua ja levätä :) Aamulla on ihan erilainen olo kun on ollu ees se yks herätys vähemmän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Sen takia odotan maanantaita ;)
   Ihan totta! Jo tunti enemmän unta tekee ihmeitä!

   Poista
 2. Mikäköhän siinä on, että mummilassa aina nukuttaa hyvin? Hyvä että nukutti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä! Täytyy käydä siellä yökyläilemässä useammin ;)

   Poista
 3. Ihanaa kun saitte nukkua, mekin vedettiin Sophien kanssa viimeyö yhdellä herätyksellä. :) Ja mää katon erilaisia äitejä todellakin, menee ihan boxille tallennukselle, että voi katsoa rauhassa kun isommat on koulussa ja Sophie päiväunilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä me ja meidän lapset! :)

   Täällä sama juttu, vaikka mä yritänkin saada pyhitettyä jo maanantai-illan Erilaisille äideille ja omalle ajalle, on jotain mitä odottaa :)

   Poista
 4. Hyvä pojat! Mä olen kans usein miettinyt et herätänkö toisen, ja sit aina kun en oo herättänyt niin on kuitenkin herännyt 0,5-1h päästä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä meilläkin käy niin, mutta nyt kannatti olla herättämättä. Just viime yönä taas annoin nukkua, kun näytti nukkuvan niin sikeästi. Piti sit nousta tunnin päästä syöttämään........ :D

   Poista
 5. Erilaiset äidit, en malta odottaa<3

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi tässä hetki sitten ja vapaapäivät ovatkin menneet periaatteessa sitä lukemalla! Aivan ihana blogi<3!
  Itse olen 20v ja odotan esikoista saapuvaksi 22.3.-14. Kova kaksos epäily oli alusta lähtien kun suuri riski siihen on, mutta yksi siellä vain köllötteli :).
  Jatkan edelleen innolla lukemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henriikka, ihana kuulla :)
   Voi paljon onnea! :)<3 Hyvää raskausaikaa, sulla tulee olemaan jännä kevät :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3