Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Kirppislöytöjä

Olin eilen äitin kanssa MLL:n järjestämällä kirppiksellä naapurikoululla. Meinasin jo aamulla, ettei mentäiskään, kun aikaa oli vain reilu tunti ennen kuin Jessen piti lähteä treeneihin ja mun olla kotona poikien kanssa. Päätettiin kuitenkin mennä ja onneksi niin. Tehtiin tosi hyviä löytöjä ja meillä oli kivaa.

Ostettiin muutamalla eurolla aivan ihanat nahkanilkkurit 2€, koossa 21-22, body 1€, pipot 0,50€/kpl, siistit housut 3,50€, vauvaleluja 0,20€/kpl, kauan kaivattu tärinäsitteri 15€ (juurihan mä vannoin, ettei tänne tule enää yhtäkään härpäkettä, mutta tämän tieltä lähti yksi normisitteri mummilaan;)) ja näiden lisäksi vielä kahdet kollarihousut, body ja yökkäri. Itselleni ostin (äiti osti...) nahkaisen tummanharmaan käsilaukun kympillä. Kirppiksen jälkeen tultiin meille, Jesse lähti treeneihin ja me kahviteltiin. Kylään tuli myös mun veli perheineen eli poikien serkkutyttö oli täällä ihastuttamassa.
Ilta oltiin kotona ja leikittiin poikien kanssa. Jesse oli poikien kanssa sohvalla ja kaikkien katse oli kiinni tv:ssä... Jimiä ja Theoa kiinnostaa kovasti ja nykyään täytyy kiinnittää huomiota siihen, ettei sitä töllötetä jatkuvasti. Theo nimittäin kääntyy usein lattialla kesken leikkien niin, että näkee telkkarin. Pikkutyyppi menee mitä kummallisimpiin asentoihin nähdäkseen ruudun.

  
Meillä on nyt taas vaihteeksi menossa se kausi, kun nukutaan "päiväunet" tasan eri aikaan. Sänky on jälleen ehdoton nounou päiväaikaan. Just yritin kaikin keinoin saada Theon jäämään pinnasänkyyn. Luovutin tunnin jälkeen, kun Jimi heräsi olohuoneessa. Laitoin Theon sitteriin ja nostin Jimin lattialle leikkimään. Katsoin Theoa ja nyt sitä nukutaan -  sitterissä. Huoh.

Kivaa alkanutta viikkoa! xxxx

ps. onneksi nyt ei ole ilta, vois vähän pelottaa. Istun olohuoneen sohvalla ja Theon sängyn yläpuolella oleva mobile alkoi just soida itsekseen, siis sellainen vedettävä. Apua!

6 kommenttia:

 1. Mä tein myös tänään ihan sairaan hyviä löytöjä kirpparilta. Oon yleensä aika nirso ostamaan kirppareilta mitään, ja mulla on tosi tiukat kriteerit sille mimmosia ostan. Tänään osu kohdalle onneks tosi paljon melkein uuden verosta kamaa muutamalla eurolla. Taitaa olla tosi paljon tuurista kiinni no kirpparireissut.

  Meillä kans telkkari on aika pop tällä hetkellä. Jos se ei oo päällä, tyttö tuijottaa sitä ja alkaa komentamaan. :D aika vähän kyllä annan kattoa, mutta kylässä myönnän kyllä laittavani iPadista juutuubin ja teletapit jne. päälle kahvittelun ajaksi, niin kaikki pysyy tyytyväisenä. :D

  http://dendendownunder.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kirppishinnatkin tuntuu nousseen! Tuurista on kyl kiinni usein, välillä ei löydy mitään ja välillä taas vaikka mitä ;)

   Hah, tv on varmaan monen lapsen suosikki! Meillä se taitaa kiinnittää huomion, kun siellä vaihtuu värit ja kuuluu ääntä. Teillä siitä jo ymmärretään ohjelmista päätellen :)

   Poista
 2. Meilläkään ei päivisin nukuta omassa sängyssä. Tärinäsitteri on osottautunut parhaaksi paikaksi koisia, nytkin vetänyt sikeitä jo parisen tuntia siinä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Kiva tietää, että löytyy kohtalotovereita. Mietin jo, että missä vika.
   Sillon kun yliväsy iskee, ei auta ku syli. Sitteri on silloin pahin paikka. Heti alkaa itku jos lasken sylistä. Ongelmallista etenkin kun vauvoja on kaksi... Hyvä, että teillä sitteri pelastaa :)

   Poista
 3. Meillä oli keinu/tärinä sitteri pelastus vauvana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin se toimii, paitsi jos pojat on yliväsyjä. Sillon käy pelkästään syli :/

   Poista

Kiitos kommentista! <3