Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Palasia meiltä

Innostuin ottamaan muutaman kuvan meidän kotipesästä, kun eilen sain vihdoin laitettua kuvia pojista esille.

Meidän koti on 58-neliöinen kerrostaloasunto. Tilaa on kieltämättä aika vähän nelihenkiselle perheelle, etenkin kun meillä on välttämättömän tavaran lisäksi myös jotain ei-niin-välttämätöntä... Tuttu juttu? Pärjätään täällä kuitenkin hyvin ainakin siihen asti, että pikkutermiitit oppii liikkumaan.

Kaappitilaa on aika niukasti ja tällä hetkellä to-do -listan kärjessä onkin järjestää poikien ulkovaatteille selkeä paikka eteiseen.  Eteinen on ahdas, koska siellä pitää säilyttää sekä vaunuja että molempia turvakaukaloita. Voitte vaan kuvitella...

Tässä nyt pieniä palasia meiltä. 
Makuuhuoneessa pitäisi tehdä muutama pikkumuutos; mm.vaihtaa pinnasänkyjen yläpuolelle poikien nimikirjaimet ja laittaa viiri siihen. Meidän nimikirjaimet siirretään meidän sängyn yläpuolelle.
Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...
 
Kivaa keskiviikkoa! xxxx

18 kommenttia:

 1. Teillä on NIIN ihana koti, niin kuvissa kuin luonnossakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! <3 Niin on teilläkin! Oon kade, kun teillä on niin avaraa, valoisaa ja Niilolla tilaa temmeltää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Vähän ärsyttää tosin, kun olkkarissa kompastuu jatkuvasti johonkin vauvavempeleeseen :D No, väliaikaista ;)

   Poista
 3. Ihanan näköinen koti teillä. Kaunista! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Mia! <3 Olispa meilläkin samanlainen Huvikumpu ku teillä, kyllä Nean ja masuasukin kelpaa ;) Oma huone pojille olis ihana, pääsis laittaa vauvahuonetta ;)

   Poista
 5. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 6. ihanan näköistä... :) ota muistakin huonesita kuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voisin tehdä vähän laajemman kotiesittelyn joku päivä :) Vaikka ei tässä paljoa nähtävää ole ;)

   Poista
 7. Ihanan näköistä teillä :) Me ollaan just muutettu ja mun olisi tehnyt mieli laittaa kaikki uusiksi sohvasta alkaen. Jotenkin ärsyttää kun lipasto on yhtä väriä ja tv-taso kaappeineen toista ja ja. No, sponsoria ei vaan ole valitettavasti vielä löytynyt.

  Ps. Mulla on blogissa arvonta käynnissä: http://monnasunshine.blogspot.fi/2013/12/monna-sunshine-arpoo.html

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos! :) Haaveilen itsekin isommasta asunnosta, rivitalo omalla pihalla olisi ihana, kun pojat voisivat olla päikkäreillä ulkona :) Mulla on ihan sama fiilis tällä hetkellä; kaikki kyllästyttää eikä värimaailma jotenkin miellytä. Harmi vaan, ettei tännekään löydy sponsoria :D

  Kiitos kommentista, valitettavasti arvonta meni itseltä just ohi :( Kivalta vaikuttaa blogisi, jään ehdottomasti seuraamaan! :) Hyvää joulunodotusta teille sinne uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3