Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Espanjan ostokset

Löysin Benalmadenan keskustasta täydellisen kaupan, Menta. Siellä oli vaatteita, kenkiä, koruja ja laukkuja. Vaatteet ei niinkään säväyttäneet, mutta kaikkeen muuhun rakastuin. Myyjiä varmaan nauratti, kun kävin kyseisessä liikkeessä viikon ajan päivittäin. Paras ostokseni matkalta on nahkaiset sandaalit, jotka olivat alennuksessa 9,95€. Ostin niitä kahdet itselleni (vaaleanpunaiset ja valkoiset) ja kahdet tuliaisiksi. Todella kauniit ja hyväntuntuiset jalassa.

  
Mentasta ostin myös kaksi laukkua ja kahdet korkokengät (kuvassa vain toiset kengistä, toiset on mustat samanlaiset). Tähän väliin sanottakoon, etten ole ostanut juuri mitään itselleni pitkään aikaan, joten. Olen iloinen, että olen pikkuhiljaa pääsemässä siitä ärsyttävästä tavasta ostaa aina vain kaikkea pojille. Sitten kun jotain löytää itselle niin ei osaa/pysty ostaa, kun on muka niin kallis eikä äiti tarvitse koskaan mitään. Nojoo, tällä kertaa panostin itseeni ja pojat saivat "vain" muutaman kivan lelun, ruokalappuja ja sellaisia pimeässä hohtavia juttuja (omassa lapsuudessani oli pimeässä hohtavia tähtiä, jotka laitettiin kattoon tai seinään ja ne oli niin siistejä). 



Kävin ostoksilla vain Torremolinoksessa ja Benalmadenassa. Tarkoituksena oli käydä myös joko Fuengirolassa tai Malagassa, mutta niin se viikko vain vierähti nopeasti. Muutaman kivan vaatteen, pikkulaukun ja kaksi hiuskukkaa löysin Stradivariuksen alesta. Hihattoman farkkupaidan ja pehmeän, ohuen collegepaidan.


Parhaat meikkiostokset tai lähinnä kynsilakkaostokset tein meidän lähimarketista. Siellä oli oma kosmetiikkapuoli ja kaikki oli paljon halvempaa kuin Suomessa. Ostin aurinkopuuterin, luomivärin, muutaman vartalovoiteen, monta kynsilakkaa, huulirasvan ja tuliaispuuterin. Kaikki oli 1-4€/kpl. Macin meikkivoiteen ostin paluumatkalla tax freestä.


Puhelimen kuoria ostin neljät, niitä ei voi ikinä olla liikaa. Vaihdan kuoret nimittäin asuun sopivaksi, haha. Kolme läpällistä ja yhden takakuoren. Leopardikuosinen suoja on siskolleni. Eräästä pikkukaupasta ostin viidet korvikset ja kaksi käsikorua, kaikki 1-2€/kpl. Korut ovat toinen juttu mitä minulla ei koskaan voi olla liikaa (ja kengät ja laukut ;)), koska valitsen korut aina asun mukaan.  



Viimeisenä päivänä kävin manikyyrissä ja pedikyyrissä sellaisessa "jenkkiläistyylisessä" kauneussalongissa, jossa oli monta hoitotuolia vierekkäin. Se oli todella ihanaa hemmottelua. Ainoa huono puoli oli, ettei kukaan puhunut sanaakaan englantia. Kahden alkeiskurssin espanjalla sain kuitenkin sanottua mitä halusin ja vähän jopa vaihdettiin kuulumisiakin! Aikaa kului yhteensä melkein pari tuntia, mutta osittain sen takia, että valitsin kynsiini tavallisen lakkauksen sijaan kestävämmän geelilakkauksen. Nyt on kauniit kädet ja jalat! xxxx     


Mitä te tykkäätte ostoksistani?

13 kommenttia:

  1. Ihanat kengät, varsinkin nuo korkeapohjaiset! Ihania koruja ja nätti musta laukku. Mäkin haluun!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva et muutkin tykkää :) Korkeapohjaiset on vieläpä tosi mukavat jalassa :)

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia! Tuo musta laukku on söpö ja nuo sandaalit kans :) Laukkuja ja kenkiä ei tosiaankaan voi olla liikaa, haha :D Ja onpa tosi halpaa kosmetiikkaa ollut siellä!

    maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju :) Ei tosiaan voi :D ja joo, teki mieli ostaa vaikka mitä, mutta nopeasti summasta tulikin iso, kun otti monta "tää on vaan kaks euroa" -juttua :D

      Poista
  3. Aivan ihanat nuo kiilakorkokengät!!!haluan!!:-)

    VastaaPoista
  4. Oi tulioa kauhea espanja ikävä. Torremolinos ja malaga <3

    VastaaPoista
  5. oi mitä kaikkee ihanaa ja tyttömäistä <3 pääsispä itsekin reissuun pian !

    ja hei mikä kaunotar oot !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kerrankin osasin ostaa itelleni! :D ja hei kiitos samoin, monesti katon sun päivityksiä ja mietin miten upealta näytätkään! <3

      Poista
  6. Oliko sen lähikaupan nimi superkor?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3