Sivut

tiistai 1. heinäkuuta 2014

UUSI KOTI

Arvatkaa olenko odottanut tämän kertomista; me muutetaan uuteen kotiin tämän kuun lopulla! 

Uusi koti on aivan ihana rivitalo. 3-4 h + k + s + vh, 82m2. 


Se sijaitsee juuri meidän ykkösalueellamme, rauhallisen tien päässä ja ison leikkipuiston vieressä. Kivenheiton päässä asuvat meidän molempien vanhemmat. Päätyasunto, omalla pihalla, laudoitetulla terassilla ja varastolla. Jesse sai oman saunan ja minä oman vaatehuoneen, ison ikkunallisen vaatehuoneen. Siitä tulee prinsessamainen valtakuntani, heh. Keittiö ja kylpyhuone on juuri remontoitu ja yläkerta on ihan viimeisen päälle. Yläkerrassa on kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, meidän makuuhuoneessa on vaatehuone. Alakerrassa on keittiö, wc ja olohuone.

Olohuoneeseen saa helposti tehtyä lisähuoneen, jonne tulee ainakin tässä vaiheessa työnurkkaus. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä luultavasti kaadetaan (jossain vaiheessa), jotta tilasta tulee avarampi. Alakerran lattia on osittain mosaiikkiparkettia (ei tykätä) ja portaat kaipaa uutta pintaa, mutta niihin puututaan vasta siinä vaiheessa, kun pojat ei enää tuhoa samalla tavalla ;)

En malttaisi enää odottaa, että päästään muuttamaan! Ei enää hissiin ahtautumista, ei kerrostaloelämää ja kaiken kuulevia naapureita, ei olohuoneessa nukkumista ja ahdasta asumista. Pojat pääsevät omalle pihalle leikkimään, Jesse pääsee grillaamaan ja minä saan toteuttaa kauan haaveilemani prinsessa/laittautumishuoneen. Rattaita voi helposti säilyttää portaikon alla ja tavaroille on omat paikkansa.  

Hankittavaa on paljon ja pakattavaa sitäkin enemmän. Paljon on tehtävää, mutta ehkä se tästä. Pojista ei ole apua pakkaamisessa, mutta laatikoiden purkaminen todistettavasti onnistuu... Muuttomatka ei tosiaan ole pitkä, pysytään samalla alueella, meidän molempien lapsuudenmaisemissa. xxxx

17 kommenttia:

 1. Oi,kuulostaa niin hyvältä! Rivitalo,päätyasunto,oma piha,laudoitettu terassi....!! Onko se siis vuokra asunto vai ihan ikioma?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!!! :) kaikki toiveet toteutui asunnon suhteen! Se on omistusasunto :)

   Poista
 2. kuulostaapa hyvältä!! ihanaa onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 3. Oi onnea uuteen kotiin! Mulla on niin kova asuntokuume!! En tiedä mitä ihmettä liikku päässä, kun tyttöjä odottaessa päätettiin ostaa hissittömän kerrostalon ylimmästä kerroksesta kolmio :D Menee varmaan raskaushormoonien piikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja laita ihmeessä sit kuvia tänne uudesta kodista, kun pääsette muuttamaan :)! Asuntopostaukset on aina niin kivoja!

   Poista
  2. Kiitos Iina! :) Apua, nostan hattua! Tuskailen nimittäin (enää reilun viikon;)) jopa sen hissin kanssa suhaamista, kun rattaat+minä mahdutaan hissiin just millilleen ja aina kolisee ja paukkuu... Teillä kasvaa ainakin kunto tyttöjä ja kasseja yms. kantaessa ;)
   Varmasti laitan, kunhan saadaan siellä ensin vähän laitettua paikkoja :)

   Poista
 4. Täydellistä! Ootte todellakin ansainnut ihanan kodin <3

  VastaaPoista
 5. OI Onnea!!! Täällä samansuuntaiset suunitelmat ja kovasti ollaan näytöissä käyty, tänään löytyikin kyl yks aika helmi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Toivottavasti teillekin löytyisi se unelmien koti <3

   Poista
 6. Voi kuulostaa ihanalta! Kyllä se oma piha on vaan ihan huippu lasten kanssa :) meille riitti 9kk kaksosten kanssa kerrostaloelämää, sitten muutettiin "maan tasalle" :D onnea vielä uudesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Näen meidät jo leikkimässä omalla pihalla ja pojat pulikoimassa vauva-altaassa mamin ottaessa vieressä aurinkoa ;)

   Poista
 7. Ihanaa!!! :) Onnea uuteen kotiin<3
  Meillä on metsästys käynnissä myös, tässä parissa viikossa on nähty vaikka kuinka monta asuntoa mutta ei mikään oikein miellytä. Nyt jännittää saadaanko itsemme kodittomiksi kun nykyinen koti on myynnissä. Jaiks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Toivottavasti teillekin löytyy uusi, ihana koti! :) ..ennen kuin joudutte nykyisestä lähtemään ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3