Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mukava päivä Lapsimessuilla

Herättiin aamulla kasin pintaan ja oltiin jo puoli kymmeneltä hakemassa äitiäni meidän mukaan Lapsimessuille. Jimi ja Theo riemuitsivat heti sisään päästyämme, kun näkivät Ti-Ti Nallen ja pääsivät tätä halimaan. Jimi syöksyi samantien halaamaan, mutta Theo keskittyi alkuun räpläämään nallen hametta. Olisi pitänyt ottaa se riemu videolle, mutta onneksi sain edes muutaman kivan kuvan napattua muistoksi. Voi rakkaita. Siitä suunnattiin heti alas katsomaan mitä kaikkea oli tarjolla ja missä meidän must see -näytteilleasettajat piti majaa. Kävin kokeilemassa himoitsemiani Crocsin kenkiä, mutten raaskinut ostaa, ainakaan vielä. Oli ne kyllä juuri niin ihanat kuin olin ajatellutkin. Hypisteltiin vaatteita, käytiin katsomassa poliisi- ja paloautoja, ihmeteltiin karusellia ja etsittiin lisää pörröisiä halittavia.

Jimi ja Theo viihtyivät hyvin, kun saivat välillä kävellä itse ja välillä söivät välipalaa rattaissa. Harmitti, kun meidän allergikot ei voineet maistaa juuri mitään ständeillä tarjottavaa, kun aina oli omenaa tai maitoa tms. Onneksi oltiin varauduttu omilla eväillä. Messuilla oli mielestäni tosi kiva tunnelma eikä ollenkaan liikaa väkeä. Hyvin me mahduttiin kulkemaan tuplien kanssa eikä missään joutunut jonottaa juuri lainkaan. Kierrettiin Lapsimessujen puoli parissa tunnissa, jonka jälkeen mentiin syömään. Lounaan jälkeen poikia alkoi väsyttää ja Jesse lähti heidän kanssaan kotiin. Jäin äitini kanssa messuille, koska meillä oli vielä Outlet Expo käymättä. Sinne olikin parempi mennä ihan rauhassa, jotta pystyi koluamaan kaikki kynsilakkalaarit läpi eikä pienten tarvinnut tylsistyä. Tein kivoja löytöjä sekä itselleni että pojille.

Päivä meni nopeasti ja lopulta olin kotona vähän ennen neljää. Mielettömän kiva kokemus, eniten jäi hymyilyttämään poikien onni Ti-Tin ja muut karvaiset kaverit tavatessaan. Ei ihme, että päikkäreitä nukuttiin yli kaksi tuntia, sen verran oli kova messumeininki.   


Viihtyivätkö muut messuilijat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3