Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Kuvia uudella kameralla

Olen saanut ihan uudenlaisen innon kuvata uuden kameran myötä. Olen vasta tutustunut sen käyttöön ja vielä on paljon opittavaa, mutta ainakaan huonompaan suuntaan blogin kuvat ei voi mennä aikaisempiin puhelimella otettuihin kuviin verrattuna... 

Tässä teille meidän tätä päivää. 


Aamu lähti hyvin käyntiin. Heräsin ennen poikia, söin aamiaista ja katsoin samalla eilisen Greyn Anatomian. Aamukahvin hörpättyäni lastenhuoneesta kuului huhuilua ja Theo herätti Jimin. Vastassani oli kaksi iloista poikaa kädet ojossa. Aamutoimien jälkeen lähdettiin postiin ja kirjastoon. Haettiin postista paketti, josta paljastui ekoissa kuvissa näkyvä sininen Bobles-donitsi (saatu blogin kautta). Koko päivä on mennyt sillä leikkimiseen. Jimi rakastaa temppujen tekemistä ja Theo kannustaa vieressä uhkarohkeaa veljeään. Hittijuttu! Tunnin verran leikittiin kirjastossa ja käytiin Theon kummisedän kanssa kahvilla,.kunnes olikin jo päiväunien aika. 
 
Olin itsekin sen verran väsynyt, että nukahdin hetkeksi ja heräsin Jessen tullessa kotiin. Jimi ja Theo nukkuivat 1,5h, jonka jälkeen syötiin välipalaa ja lähdettiin vappupallo-ostoksille. Pojat olivat täpinöissään saadessaan valita mieleisensä pallot. Jimi valitsi Autot Salaman ja Martin ja Theo Muumit. Kotiin palatessa vaihdettiin vaan haalarit päälle ja pojat pääsi leikkimään takapihalle isin kanssa. Pallot oli tietysti saatava mukaan... Tein sillä aikaa ruokaa pojille ja siivoilin. 


Käydessäni takapihalla moikkaamassa, Jimi tuli luokseni ja ojensi hymyillen kaksi valkovuokkoa. Menin ihan hämilleni ja liikutuin. Pienestä vauvasta on tullut jo niin iso ja ajattelevainen... Tämän jälkeen myös Theo toi kukkia ja Jimi olisi tuonut lisääkin, mutta piti vähän toppuutella, ettei kaikki pihan kasvillisuus lähde. Ihania poikia. Äitini tuli meille ja toi vappuhyrrät. Niitä ihmeteltiin hetki ja mentiin sitten syömään.

Ruoan jälkeen lähdettiin mummolaan eli Jessen vanhemmille. Syötiin ja skoolattiin ihanalla kultaskumpalla. Oltiin siellä melkein nukkumaanmenoon asti. Pojat touhottivat menemään ja nukahtivatkin yllättävän nopeasti sänkyyn päästessään.   

 
Nyt meininki on rauhallinen. Katsoin äsken Emmerdalen tämän päivän jaksot, söin herkkuja ja nyt väsyttää. Rakastan niitä hetkiä, kun voin vaan olla laiskanlinnassani. Se sisältää nojatuolin ja rahin, mukavat kotivaatteet, villasukat, pörröviltin, kynttilöitä, hyvää syötävää, puhelimen ja välillä myös tietokoneen. Täydellistä. 

 
ILOISTA VAPPUA KAIKILLE! 

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia teistä, hyvää vappua teille. Tule kertomaan, miten korvien putkitus sujui. Terkuin Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Iloista vappua sinnekin :) Kerron kyllä, kovasti jännittää...

      Poista

Kiitos kommentista! <3